Urban Cult
Kazalište
marketing

Dijelimo ulaznice za predstavu ''Nevjerojatan događaj'' u kazalištu KNAP

Predstavu Nevjerojatan događaj renomirane redateljice Ivice Boban možete pogledati sutra u kazalištu KNAP i to besplatno jer dijelimo 2x2 ulaznice za spomenutu predstavu.
Zašto jedan taksist taj dan baš nije imal sreće, kako se promotorica zdravog života našla na fasadi i skočila s trećeg kata, kako je otpuštena radnica mesne industrije spašavala susjeda od infarkta, koga je uvažena antropologinja optužila za gerontrocid i kako je završio provod ženskih nogometašica u jednom night clubu kad su prvi put obuke štikle… Što se to s njima, odnosno s nama svima zapravo dogodilo?  

Odgovor nam daje predstava Nevjerojatan događaj koja je premijerno publici predstavljena na daskama kazališta KNAP 12. prosinca, a ponovno je možete pogledati sutra 20. prosinca, autorski projekt naše renomirane redateljice Ivice Boban, netom dvostruko nagrađene na Nagradama hrvatskog glumišta za režiju i glumu, također svog kazališnog uratka Ja i moji osjećaji.  

Na tragu njezinih velikih kazališnih uspješnica poput Kako stvari stoje, Samo bez emocije, Sutra (ni)je novi dan te mega hita Kako misliš mene nema čiji se broj izvedbi popeo na impozantnih 300, stasao je i Nevjerojatan događaj, predstava u stilu suvremene komedije dall’arte za koju je angažirala mladi tim - Taru Rosandić, Anju Matković, Ernu Rudnički i Filipa Detelića - koji se u virtuoznoj kazališnoj (su)igri punoj kalamburičnih zapleta transformiraju u više od dvadeset likova, što su se u jednom, jedinom danu našli u vrtlgu nevjerojatno turbulentnog događaja u našem gradu.  

Žovijalne atmosfere, plešući na rubu zbilje i fikcije, istine i mašte, sedam glavnih i 15 sporednih likova, pod teretom istraumatizirane stvarnosti, u sveprisutnoj borbi za opstanak i očajničkom strahu od neizlječive samoće, razgolićuje se do kraja s nadom da ćemo, na kraju svi mi, u ovom tranzicijskom, neoliberalnom kapitalističkom vremenu u kojem živimo, ipak naći svoj komadić raja.   

Scenu i kostime potpisuje Zdravka Ivandija, za glazbenu je podlogu zaslužan Damir Šimunović, a video kulisu Dario Hacek.        

Kako do besplatnih ulaznica?  

Da biste dobili svoje besplatne ulaznice za predstavu ‘’Nevjerojatan događaj’’ dovoljno je da nam pošaljete svoje ime i prezime na e-mail: redakcija@urbancult.hr, te navedete za koju se predstavu javljate. Dobitnicima ulaznica ćemo na istu e-mail adresu poslati potvrdu o osvojenim ulaznicama.

19. 12. 2014.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble