Urban Cult
Glazba
marketing

Let3 i Lollobrigida na ovogodišnjem Atlantis Festivalu

Poznata su druga dva imena Atlantis Festivala, koji će se održati u Splitu od 28. do 31. srpnja ove godine. Radi se o domaćim festivalskim snagama – riječkom rock sastavu Let 3 i najšljokičastijem dobitniku MTV glazbene nagrade - Lollobrigidi.
Nakon što su rasprodali i prodrmali riječku Stereo dvoranu na svom nedavnom nastupu, legendarni Let 3 ljeto su, između ostalog, rezervirali za splitsku tvrđavu Gripe. Posebno će biti zanimljivo vidjeti njihovo svojevrsno scensko nadmetanje s Dancima WhoMadeWho, već najavljenom izvođaču Atlantisa, također poznatom po upečatljivim,  kostimiranim nastupima.
 
Idejna začetnica i članica Lollobrigide, Ida Prester, posebno se raduje nastupu na Atlantis Festivalu. Na isti već dvije godine dolazi kao posjetiteljica, dok će ove napokon i zapjevati:
„Svake godine u srpnju obučem najljepše disko odijelo i odem cupkat na Atlantis. Genijalni bendovi, dobra vibra, zločesti afteri.. . Što više jedan partijaner može poželjeti od ljeta? Možda jedino da i nastupa tamo... We are one lucky band, jupiii!“.
Atlantis Festival ljetni je spoj kulture, sporta i glazbe, koji bogatim programom privlači osviještenu mladu publiku. Jedini festival ove vrste na području Dalmacije široj je publici već dobro poznat po gostovanjima bendova Zoot Woman i Ladytron proteklih godina.

Prvi dan festivala, 28. srpanj, rezerviran je za kulturni dio programa, dok će se dan kasnije u gradskom parku Đardin održati skateboarding natjecanje u trenutno najpopularnijoj disciplini Lord of lines koje privlači veliki broj skatera iz regije i čitave Europe. 30. i 31. srpanj dani su održavanja glazbenog djela festivala, na kojem će nastupiti 10-ak stranih i domaćih izvođača, od kojih su zasad poznati WhoMadeWho, Thieves Like Us te upravo najavljeni Let3 i Lollobrigida.Ulaznice za događanje biti će dostupne od 15. svibnja na odabranim pretprodajnim mjestima. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble