Urban Cult
Kazalište
marketing

Predstava Prava stvar samo 30 puta u Maloj sceni

Nakon gotovo godinu dana priprema, od sutra počinje izvođenje predstave Prava stvar Toma Stopparda, a time započinje i središnji dio proslave 25. obljetnice otvaranja Male scene!
Glumci Prave stvari - Jelena Veljača, Dražen Čuček, Jasna Bilušić, Frane Perišin, Mislav Čavajda, Lana Helena Hulenić i Marko Hergešić spremni su prikazati vam predivnu priču o ljubavi i prevari, o kazalištu i umjetnosti, o iluziji i stvarnosti, o "pravim stvarima".

Dođite u Malu scenu i pogledajte ovu iznimnu predstavu.

Podsjećamo vas da će predstava biti na repertoaru SAMO 30 PUTA i SAMO u Maloj sceni. 

Rezervacija ulaznica


Ulaznice za izvedbe od petka 7. studenoga do 5. prosinca možete rezervirati on line ili ili nas nazovite na 46 83 352! Što vam nudimo uz predstavu, pogledajte ovdje, a možete pogledati i fotogaleriju predstave!

Od danas pa sve do 8. prosinca radno vrijeme blagajne Male scene je od 8 - 20 sati SVAKI DAN!

Posebne pogodnosti


Podsjećamo vas da je u suradnji sa Hrvatskim željeznicama, svima koji žive izvan Zagreba osigurano 40 % popusta na kartu za vlak iz bilo kojeg dijela Hrvatske. Mala scena će vam uz to dati dodatni popust od 20 % na cijenu ulaznice.

Oni koji imaju djecu a nemaju ih kome povjeriti na čuvanje, osiguran je "baby sitting" utorkom i četvrtkom u Educareni. Čuvanje djece uračunato je u cijenu ulaznice.

Organizirane su i posebne predstave za osobe oštećena vida i sluha. Predstava za slijepe i slabovidne osobe održat će se 25. studenog, a 27. studenog održat će se predstava za osobe oštećena sluha.

O cijelom Paketu urbane kulture pročitajte ovdje.


5. 11. 2014.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble