Urban Cult
Kazalište
marketing

Danska kraljica na premijeri predstave "Zašto baš ja?"

U subotu 18. listopada, u švedskom gradu Landskrona održat će se praizvedba predstave Zašto baš ja? koju je Mala scena pripremila u suradnji s danskim kazalištem Passepartout i švedskim Landskrona Teaterom.
Zašto baš ja? je neverbalna predstava stvarana po ideji i u režiji Jacquesa S. Matthiessena, danskog redatelja i autora.

Predstava je namijenjena djeci od 9 godina na više. Igrana je, kako kaže autor, u "tragikomičnom, ozbiljnom i zabavnom univerzumu apsurdnih situacija i mjehurića intimnosti, nježnosti i podvala". Danska kraljica Margareta II. posjetit će Malu scenu 22. listopada, pogledati predstavu i pozdraviti danske i hrvatske umjetnike koji su predstavu stvarali.

Kraljičin posjet našem kazalištu velika je čast, ali i priznanje Maloj sceni za dugogodišnji međunarodni rad i kontinuiranu suradnju s danskim umjetnicima. Ponosni smo na ovaj veliki događaj i zahvalni Njezinom veličanstvu danskoj kraljici na počasti. Svečana hrvatska premijera predstave Zašto baš ja? održat će se u Maloj sceni u četvrtak 23. listopada u 19:00 sati, a možete ju pogledati i na matineji u subotu 25. listopada u 17:00 i u 18:30.

Ulaznice za svečanu premijeru kao i za predstave na matineji možete rezervirati na internetskim stranicama Male scene. U studenom ćemo predstavu igrati u redovitom repertoaru pa pozivamo sve učitelje i nastavnike da nam se jave i da na vrijeme rezerviraju termin za ovu predivnu predstavu koja će sasvim sigurno razgaliti ne samo djecu nego i odrasle.

17. 10. 2014.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble