Urban Cult
Glazba
marketing

Izašao novi album Ivane Kindl

Četvrti studijski album Ivane Kindl je stigao u prodaju, a naziv mu je Promjenjiva.
Tako se zove i najavni singl, žestoka glazbena priča u kojoj se svatko može pronaći, a progovara o potrebi za pronalaskom mira i bijega od ljudi i stvarnosti.  
 
Album sadrži 9 atmosferičnih pjesama, raznih raspoloženja, od nabrijanih gitarskih ('Promjenjiva', 'Ne bi mogli zajedno'), do groovie pop pjesme ('Kao nekada' ), sjetne ('Utjeha'). Zatim je tu i obrada pjesme  Prljavog kazališta 'Iz nekih starih razloga' obojana u industrial blues rock, senzualna ('Nisi sam'), disko moment ('Putovanje' ) te na kraju ležerne i opuštajuće - 'Oči ' i 'Sunshine').

 - Na albumu smo radili pune tri godine i zaista se osjećam preporođeno jer sam iznimno zadovoljna pjesmama i dosadašnjom reakcijom na singlove.  Svaka pjesma priča svoju priču, mogu reći da je prilično osoban album – kaže ova naša ponajbolja vokalistica. Autori pjesama na albumu su Ivana Kindl i Alen Križaj, koji je aranžirao i producirao sve pjesme. U pjesmi 'Oči' tekstualno se pridružuju Sandro Bastijančić i Mario Huljev kao i Carla Belovari na pjesmama 'Utjeha'  i 'Putovanje'. U pjesmi 'Sunshine' pak gostuje MC Andy 'Stewlocks' Ninvalle koji je surađivao sa svjetskim zvijezdama poput Alicije Keys, John Legenda, Princa i dr.

Album je moderna kombinacija žive svirke s ponešto programiranja. Uz Alena su na albumu svirali sjajni glazbenici: Kristijan Zebić na bubnjevima, Vlado Mirčeta Gitare, Viktor Lipić i Jurica Leikauff klavijature.

Posebnost albuma je i promjenjiva naslovnica - kako bi priča oko albuma bila sasvim zaokružena. Knjižica unutar albuma sadrži 3 različite verzije naslovnice pa svaki vlasnik albuma može izabrati sebi najdražu.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble