Urban Cult
Književnost
marketing

Radionice pisanja u Centru za kulturu i film August Cesarec

Črnomerečki Centar za kulturu i film Augusta Cesarca pokrenuo je ove jeseni programe namijenjene svima onima koji žele pisati, a ne znaju kako početi ili kako stvoriti svoje džepno autorsko djelo.
Radionice se odvijaju u novim radioničkim prostorima Centra na adresi Ilica 227, u neposrednoj blizini okretišta tramvaja na Črnomercu.

Za sve one koji ne mogu odvojiti vrijeme ili više vole pisati iz topline svoga doma, radionica pisanja za odrasle Kako početi? može se upisati i kao dopisna radionica.
 

Radionice pisanja za odrasle vodi višestruko nagrađivana spisateljica Karmela Špoljarić, dok će djeca od 9-13 godina moći svoje autorsko djelo stvarati pod vodstvom glazbenice i spisateljice Jelene Radan i likovnog umjetnika Borisa Sekulića.  

Radionica pisanja KAKO POČETI?
Dopisna radionica i radionica u prostoru u Ilici 227

Voditeljica Karmela Špoljarić

Možda već ponešto pišete ili tek usput zabilježite neku lijepu misao, ali niste sigurni kamo vas ona vodi – prema poeziji, prozi ili možda drami?
Možda još ništa niste napisali, ali željeli biste, no treba vam poticaj – kako i otkud početi? Možda vam se čini da ono što pišete nema previše smisla, ali - koga pitati? Možda ste neodlučni ili zbunjeni raznim radionicama – poezija, proza, drama - što upisati?  Možda ste jako mladi, ili pak u zrelim godinama, pa vam se čini da je prerano ili prekasno za početke? Upravo suprotno – čim ste poželjeli, vrijeme je!    

PRIČE IZ DŽEPA
Voditelji:  Jelena Radan i Boris Sekulić Ilica 227  

Radionica u kojoj će polaznici napisati svoje džepno autorsko djelo i potom ga ilustrirati. Bit će to mala zaigrana radionica misli, pothvata, snova, svega onoga što postoji u jednom džepu. Ne vjerujete? Zavirite u svoje džepove. Smotuljak bez veze možda je stara Lukina karta za tramvaj koju je izgužvao i zaboravio baciti, a sad je mama saznala da je bio u... Ili ostatak gumice koja je izbrisala jedno prijateljstvo zbog...

Jelena je svoju priču počela pisati davno. Nedavno joj se želja ostvarila te se priča i objavila. Jelena se bavi glazbom, a njen paralelni svijet je pisanje koje obožava. Boris je doživljaj svijeta oduvijek izražavao kroz vizualno - kiparstvo, scenografiju, ilustracije... Jelenina knjiga zove se Zeda, a ilustrirao ju je Boris, pa su poželjeli nastaviti u dobrom društvu...

Upisi u radionice uz prethodnu najavu na 01 377 50 35 ili ckfac@inet.hr

8. 10. 2014.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble