Urban Cult
Kazalište
marketing

Kazališni spektakli Jalta Jalta i Muke po Iveku kao poklon Bundekfesta zagrepčanima

Bundekfest 2014. posljednjeg dana, u nedjelju 05. listopada 2014., svim posjetiteljima poklanja kazališne spektakle Jalta Jalta i Muke po Iveku. Na velikoj će se festivalskoj pozornici u 20 sati prikazati najgledaniji hrvatski mjuzikl svih vremena Jalta Jalta, dok će na maloj pozornici u 17.30 sati biti izvedena predstava Muke po Iveku.
Kazalište Komedija u okviru Bundekfesta izvest će legendarni mjuzikl Jalta, Jalta Milana Grgića i Alfija Kabilja. U glavnim ulogama su nastupala poznata glazbena i glumačka imena; Sandra Bagarić, Đani Stipaničev, Ronald Žlabur, Dražen Čuček, Jasna Palić Picukarić i Adalbert Turner, a pod redateljskim vodstvom Vlade Štefančića. Praizvedba ovog mjuzikla, održala se 28. prosinca 1971. godine, a prometnuvši se u veliki hit, Komedijinu Jaltu je do danas vidjelo više od 400 tisuća gledatelja u preko 700 izvedbi i time je zasigurno najdugovječniji hrvatski mjuzikl.    

Predstava glumačke družine Histrioni Muke po Iveku, hrvatska je verzija engleskog kazališnog hita Run For Your Wife Raya Cooneya iz 1983. a radnja ove urnebesne komedije smještena je u današnji Zagreb. Ivan Kovač vozač je taksija koji vodi dvostruki život, kao IVEK PURGER i kao IVE TOVAR. Istovremeno, ima dvije žene; jednu na Trnju, a drugu na Trešnjevci. Marica Kovač je Dalmatinka, obožava Mišu Kovača i navija za Hajduk, a Barbara Kovač je Purgerica, rockerica i navijačica Dinama.

Komedijski hit izvodi glumačka družina Histioni, već afirmirani glumci i dolazeći talenti, Ronald Žlabur, Marija Borić, Tara Rosandić, Davor Svedružić, Draško Zidar, Željko Duvnjak, Nataša Kopeč, Dinka Vuković, Kristijan Jaić.

4. 10. 2014.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble