Urban Cult
Glazba
marketing

Na Wedding Present dolaze fanovi iz Engleske

Koliki je interes za najavljeno gostovanje kultnog britanskog rock benda Wedding Present na zatvaranju 11. glazbenog festivala Žedno uho, govori i činjenica o charter letovima kojima stižu njihovi fanovi direktno iz Engleske.
Početak turneje upravo iz Zagreba pratit će i novinari nekoliko britanskih glazbenih medija - uključujući New Musical Express.
 
U interviewu ekskluzivno za domaće medije frontmen benda David Gedge najavio je kako će odsvirati u cijelosti "BIZARRO" njihov najpoznatiji i najhvaljeniji album, te aktualnu kompilaciju remiksiranih singlova "How The West Was Won".
 
http://www.youtube.com/watch?v=lWZkTEGPG8Y
Iako su poznati po indie utjecajima i statusu ravnom The Smithsa, The Fall, Joy Division, Gang Of Four, Wedding Present su dosad imali 18 hitova na nacionalnim TOP 40 ljestvicama od Velike Britanije do drugih zemalja...
  
Za kratki info o veličini i značaju imena i djela WEDDING PRESENT možete provjeriti: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wedding_Present ili posjetite njihove web stranice http://scopitones.co.uk/news/tours/ i njihov MySpace http://www.myspace.com/theweddingpresent.
 
ULAZNICE:
 
Festivalske ulaznice za ovogodišnju manifestaciju Žedno uho su rasprodane, a dnevne ulaznice mogu se kupiti u Dancing Bear shopu, Dirty Old Shopu i Rockmarku u ZAGREBU.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble