Urban Cult
Glazba
marketing

Divlje jagode dolaze u Boogaloo

U petak, 7. svibnja u klubu Boogaloo u Zagrebu grupa Divlje jagode održat će veliki koncert!
30 godina postojanja, preko 2 000 000 prodanih nosača zvuka, kako na hrvatskom tako i na engleskom  jeziku, odlični koncerti, hitovi kao što su Marija, Krivo je more, Kap po kap, Motori, Turski marš, Jedina moja, koje je na jednom mjestu okupio nedavno objavljeni dvostruki CD ''The Ultimate Collection'' u izdanju Croatia Recordsa... nema potrebe nabrajati sve ono po čemu ovaj band odskače u usporedbi s mnogim rock bandovima ove regije.
 
Nakon petogodišnje stanke, Divlje jagode će zasvirat  ponovno u Zagrebu pred publikom koja je oduvijek znala cijeniti vrsne rock grupe.
 
Evo što u kratkom razgovoru kaže osnivač, autor, gitarist i vođa grupe Zele Lipovača:
„Povod ovom koncertu nije obljetnica, a niti novi album, već jednostavno obveza da za sve one koji sebe nalaze u našim pjesmama i koji slušaju i vole Divlje jagode, napravimo nezaboravno druženje. Nije nas bilo u Zagrebu nekoliko godina i vrijeme je da udovoljimo traženju naše vjerne publike.
Raduje me taj ponovni susret i siguran sam da ćemo i mi na pozornici uživati isto kao i publika ispred“
 Ulaznice su u prodaji, a možete ih nabaviti na blagajni kluba Boogaloo, CD Shopu Croatia Records (Bogovićeva 5) i Mega Muzika Fender Shop (Vlaška 48).
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble