Urban Cult
Glazba
marketing

Objavljen spot Dalibora Hercega za pjesmu 'Kredit na nevjeru'

Nakon nagrade za drugo mjesto po glasovima publike u emisiji čakavske glazbene scene "Ča skalica", nagrade stručnog ocjenjivačkog žirija na festivalu "Zlatna ruža", te niza ostalih solističkih festivalskih nastupa gdje se predstavio širem auditoriju kao pjevač, te kao skladatelj za druge izvođače, Dalibor Herceg snimio je video spot za pjesmu "Kredit na nevjeru" s kojom je nastupao na ovogodišnjem XIX. Međunarodnom "Marko Polo Festivalu" gdje je osvojio nagradu za najboljeg debitanta.
Dalibor je snimio video spot za  neobičnu zanimljivu skladbu ”Kredit na nevjeru” za koju sam potpisuje glazbu i aranžman, a tekst G. Jakovac. Skladba je vrlo zanimljiva, jer sadrži nijanse nekoliko glazbenih pravaca, a možemo je određenije okarakterizirati kao šansonu stopljenu s rock baladom.   

Video spot sniman je na otoku Krku. Kameru potpisuje multimedijalna umjetnica Tajči Čekada, dok režija djelo je Dalibora.  

Nagrađenu skladbu "Kredit na nevjeru" sa kojom je nastupao na XIX. Međunarodnom "Marko Polo Festivalu", u vizualnom izdanju možete pogledati ovdje; https://www.youtube.com/watch?v=Uhpb1zEE7DU    

Više informacija o Daliboru možete saznati na službenoj web stranici: http://www.daliborherceg.com.hr/

27. 9.2014.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble