Urban Cult
Izložbe
marketing

Poziv za prijave na Danu D

Ako imate manje od 30 godina možete se prijaviti za sudjelovanje na dizajnerskom sajmu koji će se ove godine po prvi puta održati 12. lipnja 2010. u napuštenom kompleksu Stare klaonice Zagrepčanka u Heinzelovoj ulici. Rok za prijavu: 7. svibnja 2010.
Dan D je jednodnevno (ali 24-satno!) dizajnersko događanje koje će se ove godine održati po prvi put  i to u vrlo uzbudljivom prostoru – napuštenom kompleksu Stare klaonice Zagrepčanka u Heinzelovoj ulici u Zagrebu.

Stotinu najzanimljivijih mladih dizajnerskih nada iz cijele regije dobit će priliku predstaviti svoje koncepte, prototipove, samoinicirane ili naručene radove, realizirane ili nerealizirane projekte na po 4m2 izložbenog prostora. 
 
Uvjeti sudjelovanja

Sudjelovati mogu studenti i mladi dizajneri iz zemalja Jugoistočne Europe, starosti do 30 godina (ako je riječ o grupi autora, kao kriterij se uzima matematički prosjek njihovih godina koji ne smije prijeći 30).

Zainteresirani izlagači trebaju ispuniti on-line prijavnicu najkasnije do 7. 5. 2010. uz koju prilažu nekoliko radova (to ne trebaju biti oni radovi koji će biti izloženi na Danu D) i osnovni koncept svoje izložbene prezentacije na Danu.

Studentima je dozvoljeno izlagati radove nastale u okviru obrazovnih institucija, no treba biti jasno naznačeno da su radovi mentorirani (odnosno potrebno je nastup uskladiti sa specifičnim pravilima određene edukativne institucije, ako takvi postoje).
 
Svakom izlagaču ponudit će se izlagački prostor tlocrtne površine 4 m2 (2 x 2 m) bez ikakve naknade. Koncept i način prezentacije radova je slobodan.
 
Dan D organizira Hrvatsko dizajnersko društvo u suorganizaciji s event agencijom Pepermint.
 
Dodatne informacije:www.dan-d.info
Kontakt: info@dan-d.info
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble