Urban Cult
Glazba
marketing

Ivan Ivanković je pobjednik prvog gitarističkog Mastera

U navijačkoj atmosferi u zagrebačkom Boogaloo-u je završeno gitarističko natjecanje Master2010, pred publikom se predstavilo pet finalista i odsviralo svoje kompozicije uz pratnju vrhunskih glazbenika iz banda Side Effects.
Nastup svakog od finalista bio je popraćen burnim odobravanjem publike, a publiku je dodatno podgrijao svojim najavama, uvijek odličan u ulozi voditelja, Gordan Penava Pišta.

U backstage-u je, naravno, bilo lagane nervoze. Prsti su se zagrijavali za nastup kako ne bi bilo nikakvih iznenađenja na pozornici. Atmosfera između natjecatelja bila je, što posebno valja naglasiti i pohvaliti, i više nego prijateljska.

U očekivanju rezultata žirija publiku je na 'nepoznatu destinaciju' poveo Ivan Mihaljević i njegovi Side Effects predstavivši materijal sa svojeg novog CD-a 'Destination Unknown'.
 
Furiozan nastup upotpunio je svojim vokalom Marko Osmanović, pjevač Divljih Jagoda i Cote G4, kao i 'special guest' Phil Hilborne koji je za ovu priliku 'potegnuo' iz Velike Britanije zaobilazeći vulkanske oblake.

Žiri je imao težak zadatak jer su svi finalisti odradili odličan posao tako da su u izboru, doslovce, prevladale nijanse.
 
Pobjednik prvog gitarističkog Mastera je Ivan Ivanković iz Orlovca kraj Bjelovara koji će svoju sadašnju gitaru, koju je sam izradio (!), zamijeniti novim PRS SE Custom-om.
Treću nagradu, komplet gitarskog pribora, osvojio je Petar Štrok iz Belišća koji je kao pobjednik po glasovanju na portalu mixer.hr u Belišće ponio i gitarističko pojačalo Ibanez, a druga nagrada žirija, Ibanez ToneLok efekt pedala, ostaje u Zagrebu kod Ivana Zečića.
Phil Hilborne
Nije nedostajalo ni svirke kroz koju je Hilborne pokazao zašto je jedan od najtraženijih studijskih glazbenika u Velikoj Britaniji. Upravo raznovrsnost u načinu sviranja i prilagodba raznim glazbenim stilovima ‘tajna’ je njegovog opstanka na vrhu ovog segmenta glazbenog biznisa.

U svirci mu se pridružio i Ivan Mihaljević koji je upravo ovih dana potpisao ugovor sa talijanskim SG Records-om za izdavanje novog albuma.
 
Nakon uspješno organiziranog masterclass prvijenca mixer.hr za glazbenike priprema nova iznenađenja, no jedno je sigurno – Phil Hilborne će doći ponovo.

Foto: Ivan Mihaljević pobjednik provog Mastera i njegovi Side Effects
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble