Urban Cult
Glazba
marketing

Lady GaGa u studenom dolazi u Zagreb

Jedna od najkontroverznijih i najpopularnijih glazbenica današnjice, Lady GaGa, priredit će 5. studenoga spektakl kakav zagrebačka Arena dosad nije imala priliku vidjeti.
Detalji oko koncerta otkriveni su na partyju u Posh Fantasy Baru, a objavili su je organizatori Lupa Promotion i napomenuli da će zagrebački nastup Lady GaGe biti jesenski produžetak turneje “The Monster Ball” zbog iznimnog interesa publike i unaprijed rasprodane europske turneje.

Najveća pop zvijezda na globusu, koja je u kratkom vremenu zaludila cijeli svijet svojom pojavom i hitovima, dolazi pred hrvatsku publiku kao neokrunjena nasljednice pop kraljice Madonne kako bi Zagrebu priuštila neviđeni spektakl.

A u prilog tome govori činjenica da sa sobom dovodi 70 tona produkcijske opreme, što će za uzrok imati smanjeni broj mjesta u samoj dvorani, odnosno u prodaji će se naći svega 10.351 ulaznica, potvrdio je organizator koncerta Lupa promocija.

Cijena ulaznica za "The Monster Ball Tour" u Areni Zagreb iznosi:
500 kuna - parter
550 kuna - tribine 1. kategorija
420 kuna - tribine 2. kategorija
370 kuna - tribine 3. kategorija
800 kuna - VIP loža

Ulaznice u prodaju kreću 30. travnja u 9 sati prije podne u sustavu tvrtke Eventim, kao i na njihovom portalu www.eventim.hr. Broj ulaznica po osobi je sveden na četiri.
 
S obzirom na limitiran broj ulaznica, te popularnost pjevačice, kao i činjenicom da je ovo jedini koncert na području država exyu, trebat će biti dosta brz da bi se osiguralo ulaznicu.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble