Urban Cult
Kazalište
marketing

Poziv za predlaganje kazališnih i plesnih projekata u Pogonu Jedinstvo za 2015. godinu

Na temelju zaključaka 7. sjednice Programskog savjeta od 8. srpnja 2014. godine, Pogon – Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade poziva udruge, umjetničke organizacije, neformalne grupe i pojedince da se najkasnije do 4. rujna 2014. prijave za sudjelovanje u pilot projektu Podrška nezavisnim kazališnim i plesnim projektima u Pogonu Jedinstvo za 2015. godinu.
Sredstva za podršku za odabrane programe Pogon će zatražiti putem javnih poziva za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Grada Zagreba i Ministarstva kulture.
 
Programska i tehnička podrška uključuje: korištenje Velike dvorana Pogona Jedinstvo (info) te po potrebi kao dodatnog prostora Male dvorane (info); korištenje opreme koja je dostupna u Jedinstvu (popis); najam ili nabava dodatne tehničke opreme; podrška u promociji programa.

Prijaviti se mogu projekti koji se mogu okarakterizirati kao suvremeno progresivno kazalište; suvremeni ples; novi cirkus; eksperimentalni hibridni i/ili istraživački izvedbeni projekti, i to produkcija, umjetničko istraživanje i izvedba predstava. Rok za prijavu je 04. rujan 2014. Dodaj u svoj google kalendar.

Projekti se mogu prijaviti isključivo putem on-line formulara ovdje.

22. 8. 2014.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble