Urban Cult
Kazalište
marketing

Luka Vidović proveo aktivno ljeto

Unatoč ćudljivim vremenskim prilikama usred turističke sezone, nekome to nije nimalo zasmetalo i imao je najaktivnije ljeto do sada; naš jedini iluzionisti i stand up komičar ne pamti da je ikada imao ovoliko zanimljivih nastupa.
Obišao je preko 15 gradova i nastupio pred više od 10 000 posjetitelja; Bol, Hvar, Šibenik, Starigrad, Petrčane, Zaton, Dubrovnik, Orašac i Rijeka samo su neki od gradova koje je posjetio u okviru turneje „Magic show - žuja super dry“. Uz spomenutu turneju, nastupio je u i Blatnici na humanitarnom koncertu pod nazivom „Koncert ljubavi za više radosti“ gdje su nastupili i Jole, Mate Bulić, Miroslav Škoro te mnogi drugi.

Zanimljivo je da su u publici na nastupima Luke Vidovića bili turisti iz raznih zemalja, a da većinom nije bilo lingvističkih barijera jer se Luka odlično služi engleskim i francuskim jezikom. Bogatim iskustvom tijekom ove sezone, priprema se za jesen i novi show pod nazivom „One man show“ koji bi premijeru trebao ugledati u listopadu.  

„Ja sam „crna ovca“ ovogodišnje sezone jer ne mogu reći ništa loše o ugostiteljima ili hotelijerima koje sam posjetio – mahom sam imao izvrsna iskustva i vrlo profesionalan pristup tako da se ne mogu složiti s negativnim ocjenama turističke ponude o kojoj uvijek svi debatiraju za vrijeme i nakon sezone. Kako bih pokazao da možemo ponuditi još više i kako turistička ponuda može biti još inovativnija, sa svojim  managementom razvijam projekt zabave za djecu i mlade koji će zaživjeti sljedeće godine. I tu bih stao, jer o planovima ne treba previše govoriti – treba raditi, raditi i raditi.“  

Ukoliko ste i vi negdje na obali, Luku možete „uhvatiti“ na još nekoliko lokacija sve do kraja kolovoza:  

21.08. Borik, Sunčana uvala bb, M. Lošinj od 17h,
23.08. Rakhija bar, Medulićeva 5, Rijeka od 21h,
24.08. Metropolis, Ivana Lenca 2, Rijeka od 21h,
26.08. Black & White, Šetalište 25. travnja bb, Moščenićka Draga,
28.08. Mimoza, M. Tita 138, Opatija od 22h,

20. 8. 2014.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble