Urban Cult
X files
marketing

Snimljen NLO iznad Hustona

Oblaci iznad Houstona u ponedjeljak, 11. kolovoza, sa sobom nisu donijeli samo kišu i munje, već i golemi neidentificirani leteći objekt.
Svjedoči tome nekoliko fotografija koje su promatrači tog fenomena objavili na internetu, ali i snimka Andrewa Pene do koje su se naknadno dokopali tamošnji mediji.

Premda fotografije nameću zaključak da je NLO bio ovalnoga oblika, video ostavlja mogućnost da su se ta svjetla širila i skupljala, te do danas nije precizno rečeno što se to ukazalo na nebu iznad najvećeg teksaškog grada.  
Naravno, u međuvremenu su brojni ponudili neka svoja tumačenja, a ono najbanalnije glasi da je promatrače zbunio odbljesak svjetala s tla, možda stadionskih. Oni malo hrabriji su se i ovog puta prisjetili američke vlade, pa su optužili mudre glave iz tamo smještenog centra NASA-e da su isprobavale nekakvu svoju eksperimentalnu letjelicu.

Znanstvenici su, pak, podsjetili i da postoji rijedak fenomen takozvane kuglaste munje koji do danas nije potpuno objašnjen, a očekivano su u priču upleteni i izvanzemaljci.
Jedno je sigurno, s obzirom na količinu zapisa i svjedoka, nema govora o tome da se to samo netko šalio. A tko se najviše približio istini - ne znamo. 

20. 8. 2014.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble