Urban Cult
Kazalište
marketing

4. Burza Mreže neovisnih kazališta

Četvrta BURZA Mreže neovisnih kazališta i kazališnih družina u Republici Hrvatskoj održavati će se 29. 30. i 31. kolovoza ove godine u kazalištu Mala scena u Zagrebu, Medveščak 2, tijekom cijelog dana.
Na BURZI će sudjelovati kazališta:
Raspored predstava

petak 29. kolovoza u 19,30 sati
Burzu otvara Planet Art s predstavom Ritina Škola. Nakon predstave družite se s nama u Funk clubu gdje ćemo proslaviti početak 4. Burze.

subota, 30. kolovoza

Kolektiv SROZ - "Priča o zvuku" u 10:00
Tvornica lutaka - "Čudesna šuma" u 12:00

Triko cirkus teatar - "Iglica" u 17:00
Mala scena - "Smiješno čudovište" u 19:00

nedjelja, 31. kolovoza
Lutkarski studio Kvak - "Priča o mlinu" u 10:00
Teatar Tirena - "Preko grma, preko trna" u 12:00

Teatar Naranča - "Ljepotica i zvijer" u 17:00
Gustl teatar - "Cabaret na crno" u 20:00

Ulaznice za sve izvedbe su 20,00 kuna, a mogu se rezervirati i kupiti on line na internetskim stranicama kazališta Mala scena.    

O Mreži neovisnih kazališta i kazališnih družina

Mreža je nastala u rujnu 2010. godine unutar udruge Kazališni epicentar, a članom Mreže mogu postati neovisna kazališta/kazališne družine koje djeluju na području Republike Hrvatske, a koje su upisane u Očevidnik kazališta pri Ministarstvu kulture. Članovi po registraciji, sukladno Zakonu o kazalištima, mogu biti umjetničke organizacije, trgovačka društva i privatne ustanove.

Mreža se zalaže za bolji položaj neovisnih kazališta u Hrvatskoj, a osnovne su joj strategije: izvrsnost, umrežavanje, javno djelovanje i edukacija. Tijekom četverogodišnjeg djelovanja organizirano je više okruglih stolova, akcija, tematskih razgovora te edukacija.

Prva BURZA organizirana je 2011. godine, pa sada već možemo govoriti o tradicionalnom održavanju ove iznimne manifestacije na neovisnoj kazališnoj sceni u Zagrebu.

19. 8. 2014.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble