Urban Cult
Književnost
marketing

Promocija nagrađenih knjiga književne zaklade ''Fra Grgo Martić''

U utorak je u Franšiznom centru u Vitezu održana prva promocija knjiga Književne zaklade „Fra Grgo Martić“ nagrađenih na posljednjem natječaju.
Zakladu je ukratko predstavio Anto Stanić, predsjednik Upravnog odbora, a onda je uslijedilo predstavljanje knjiga i autora. O knjizi Ante Zirduma Carski rez govorio je vitežanski književnik Dragan Mučibabić, koji je pročitao i dvije pjesme Tanje Stupar-Trifunović, čiju je knjigu Glavni junak je čovjek koji se zaljubljuje u nesreću, kao i one Lamije Grebo (Haron danas radi džaba) i Žarka Šarića (Zbogom gvarneri), predstavio Milo Jukić, dok je o knjizi Srđana Mršića Krici iz geta govorio sarajevski novinar Đorđe Krajišnik. Prisutnima se čitanjem pjesama ili ulomaka iz knjiga, predstavilo i troje autora: Žarko Šarić, Srđan Mršić i Anto Zirdum. Anto Stanić uručio je komplet knjiga Franji Rajkoviću, nekadašnjem vitežanskom općinskom načelniku, koji je također pomogao u organizaciji promocije.
Nakon promocije, uslijedila je kazališna predstava "Carski rez", urađena prema istoimenom nagrađenom romanu Ante Zirduma, a izveli su je članovi "Viteškog ambijentalnog teatra" (VAT), što je upotpunilo kompletan program, pa su posjetitelji sasvim sigurno mogli biti zadovoljni onim što su čuli i vidjeli te večeri.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble