Urban Cult
Kazalište
marketing

58. Ljetne priredbe: Komedija I živjeli su sretno...?

Nagrađivana komedija I živjeli su sretno...? (Nina Horvat) nastala u produkciji velikogoričke Scene Gorica, održati će se u ponedjeljak, 04. kolovoza 2014. godine, u Frankopanskom kaštelu s početkom u 21.30 sati.
Ulaznice po cijeni od 60,00 kn mogu se kupiti u Galeriji Decumanus (pon. - sub. 10.00 - 12.00 / 20.00 - 23.00) ili rezervirati telefonom na 051 220 041.

Trnoružičin, Pepeljugin, Snjeguljičin i Sirenin princ nalaze se u suvremenom svijetu u kojem se gotovo sve svodi na izgled i novac. Usprkos tome, Trnoružičin princ i dalje vjeruje u ljubav i misli da će nakon uzimam zauvijek živjeti sretno. Iako ga je pomalo strah samog vjenčanja, presretan je što se za manje od dvadeset i četiri sata ženi Trnoružicom. Međutim, njegovi najbolji, oženjeni prijatelji, na momačkoj večeri pokušavaju mu objasniti da ništa nije onako kako se čini i da su male šanse da će u braku biti sretan. Obzirom na njihove neuspjele brakove, savjetuju mu da se nije mudro ženiti... 

U ovoj predstavi glume mlade snage hrvatskog glumišta Ivan Bošnjak, Ivan Magud, Adrian Pezdirc i Filip Vidović, dok scenografiju potpisuje Marta Crnobrnja, a kostime Petra Dančević.

3. 8. 2014.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble