Urban Cult
X files
marketing

U spilji pronađeni crteži vanzemaljaca stari 10.000 godina

U Indiji su u jednoj spilji arheolozi pronašli crteže stare deset tisuća godina, a na kojima su bića i letjelice koji izgledom podsjećaju na vanzemaljce iz raznih SF filmova.
Arheolozi koji istražuju špilje podno indijskih sela Chandeli i Gotitola u regiji Bastar, pronašli su prije nekoliko dana prikaze koji navode na zaključak da su to područje svojedobno posjećivali vanzemaljci.  

Takvu mogućnost dopušta i arheolog JR Bhagat, koji će zatražiti mišljenje brojnih svjetskih stručnjaka, uključujući i onih iz NASA-e, prenosi Times of India.  

- Nažalost, trenutačno u timu nemamo eksperta za to područje, međutim slike uočene na zidovima špilja jasno prikazuju bića koja nisu s ovog planeta. Stoga moramo uzeti u obzir mogućnost da su se naši preci doista susretali sa stvorenjima koja su dolazila iz svemira - izjavio je Bhagat, koji je procijenio da su slike stare deset tisuća godina, prenosi 24sata.hr.  

Stvorenja na slika nemaju nosove i usta, a na nekoliko prizora se čini i kao da nose nekakva svemirska odijela.  
Pogledajte video.

- Naravno, ne možemo isključiti mogućnost da su naši preci samo crtali stvorenja o kojima su maštali, ali zanimljivo je da su letjelice prikazane baš onakvima kakvima ih viđamo u današnjim filmovima - dodao je Bhagat.  

Slike mještane nisu iznenadile jer se u tim krajevima s koljena na koljeno prenose predaje o 'rohela ljudima', niskim bićima koja su stizala s neba u tipičnim letećim tanjurima i potom iz sela zauvijek odvodila ljude.

18. 7. 2014.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble