Urban Cult
Glazba
marketing

Fatboy Slim u Umagu

Fatboy Slim će nastupiti na open air koncertu na stadionu Stella Maris u Umagu 28. svibnja u sklopu programa Beck'sperience, koji na hrvatsku scenu dovodi vodeća imena elektronske glazbe.
Fatboy Slim je britanski DJ i producent te pionir elektronske plesne glazbe koja je postigla masovnu popularnost sredinom 90-ih godina, za što svakako dobar dio zasluga treba pripisati i njemu. Majstor beata izveo je plesnu glazbu iz klubova i doveo je na vrh top lista širom svijeta. Fatboy Slim je do sada prodao više od 8 milijuna albuma, a njegova glazba je definirala žanr i promovirala ga u jednog od najboljih svjetskih DJa koji je 2003. godine nastupio pred 260 000 ljudi na legendarnom partyju na Brighton Beachu. Malo tko ne prepoznaje stih „Right about now, the funk soul brother“ te hitove poput Praise You, Weapon of Choice i Rockafeller Skank, koji oduševljavaju publiku širom svijeta.

Njegova diskografija obuhvaća pet samostalnih albuma: Better Living Through Chemistry (1996), You've Come A Long Way, Baby (1998), Halfway Between The Gutter And The Stars (2000), Palookaville (2004) te Greatest Hits – Why Try Harder (2004) (Sony Music/Menart). U veljači 2010. je, zajedno s Davidom Byrneom, bivšim frontmanom Talking Headsa, objavio dvostruki konceptualni album Here Lies Love, koji oslikava život Imelde Marcos. Album donosi suradnju s brojnim glazbenicima, poput Roisin Murphy, Tori Amos i Cyndi Lauper.

UMAGINATION planira razviti ponudu Umaga kao vodeće hrvatske lifestyle destinacije. Umag je idealna lokacija sa smještajnim kapacitetima za više od 20 000 posjetitelja te sjajnim hotelima, uključujući prekrasan Kempinski Hotel Adriatic s izvrsnim golf igralištem i wellness centrom. Stadion Stella Maris i njegovo okruženje predstavljaju savršenu lokaciju koja može ugostiti vodeće svjetske glazbenike, a UMAGINATION će promovirati Umag kako bi postao vodeća hrvatska destinacija za najbolje svjetske izvođače.

Fatboy Slim nastupa isključivo na vodećim svjetskim glazbenim festivalima i događanjima te godišnje održi od 10 do 20 ekskluzivnih nastupa. Njegovi performansi su nezaboravni i izuzetno energični, što uvijek privuče mnoštvo vjernih fanova. Performansi prosječno privuku više od 20 000 posjetitelja, a Umag je najmanji grad u kojem će nastupiti tijekom 2010. godine, što će učiniti njegov nastup posebnim i drugačijim. Zbog toga je Umag zaista privilegiran i Fatboy Slimov nastup unutar Beck'sperience platforme će sigurno biti događaj koji svi ljubitelji elektronske glazbe nikako neće željeti propustiti.

Karte za nastup Fatboy Slima u Umagu mogu se naći u Eventimu (http://www.eventim.hr/) i u dućanima Transport Footweara, a cijena u promotivnoj prodaji  je 125 kuna; karte će se na sam dan koncerta moći kupiti po cijeni od 180 kuna. Paket-aranžmani po cijeni već od 250 kuna uključuju kartu za nastup Fatboy Slima te smještaj u hotelu (3*) u Umagu. Više informacija možete pronaći na http://www.umagination.info/

Pripremite se za koncert uz albume s poznatim hitovima:  Palokaville  i  Why Try Harder – Greatest Hits (Sony Music/Menart).
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble