Urban Cult
Glazba
marketing

Gypsy jazz i barbecue delicije u klubu Gastronomada

U Klubu Gastronomada u utorak  20. travnja možete sudjelovati u  prvom u nizu utoraka nazvanih 'GOURMET UNPLUGGED NIGHTS' s naoko jednostavnom idejom - na istom mjestu u jedinstvenu cjelinu zaokružiti ugođaj za uho i nepce.
Ovog, prvog utorka od 20 sati bit će predstavljena posebna priča - GYPSY JAZZ u liku i djelu LIVE KONCERTA Damira Kukuruzovića i njegovog kvarteta, uz obilno napunjen stol  BBQ pričom: spare ribs, chicken wings, baked potato with sweat cream, onion rings... i uza sve, neograničeno uživanje u STELLA ARTOIS pivu!

Rezervacije OGRANIČENOG broja stolaca osobno u Klubu Gastronomada ili na telefon Kluba 4820 200 (telefonske rezervacije čuvaju se na ulazu do 20:15).

Cijena neograničenog buffet jela, neograničenog Stella piva i live svirke Gypsy jazz kvarteta okruglih 195,00 kn po osobi.
O Glazbi
Gypsy jazz, poznat i kao Gypsy swing, startao je tridesetih godina prošlog stoljeća pod idejom gitarista, francuskog roma Jean Baptistea „Djanga“ Reinhardta. Originalno nastao u Francuskoj, u kojoj je Django muzicirao, i danas se najviše zadržao u Parizu u popularnim tzv. Musette ansamblima. Osim činjenice da je izvođenje ovog oblika jazz-swinga izrazito kompliciran za izradu bilo kakvih notnih zapisa (utoliko više što su originalni kreatori slabo poznavali notne zapise), lijepa je vijest da je slušnost ove glazbe takva da malo koja noga ispod stola ne drži  ritam s bendom... Damir Kukuruzović jedini se na ovim prostorima upustio u poigravanje s ovim glazbenim pravcem.

O Hrani
Spare ribs, chicken wings, Gypsy steaks, Kentucky wings, pickled eggs, onion rings, baked potato with cream, baked beef salad, bean salad, potato salad... namjerno u najavi izvornih engleskih imena, odabir je Gastronomada za pratnju ovakve glazbene priče.
Tipični su to zalogaji vezani uz američki BBQ, a razmišljali smo o njemu kao o gastronomskom spajanju kolijevke jazz glazbe sa zanimljivim romskim surogatom.
Po nama, Gypsy jazz je gastronomadska priča.

O Pivu
Kad je pivo, onda mora biti Pivo. Ne samo ovaj, već svaki GOURMET UNPLUGGED UTORAK pratiti će STELLA ARTOIS. Ovaj prestižni belgijski pivski brend bit će uvijek prisutan na sasvim poseban način - točenjem na posebno izrađenom šanku Stelle na kojem se  u devet propisanih koraka njeguje svaka utočena kap. Užitak za gledanje, užitak za ispijanje.

O Programu
Od 20:00 sati u velikoj dvorani EU doma s pogledom na Trg Bana Jelačića za jedinstvenu cijenu uživamo u neograničenom jelu i neograničenom pivu sve do 21:00 sat, kad pripajamo i treći element večeri - live koncert. I tako red jela, red piva, red glazbe - sve do 23:00 sata.

Sutra je novi dan, a ubrzo i novi GOURMET UNPLUGGED utorak.


Klub Gastronomada nalazi se u Jurišićevoj 1, Zagreb.

Više informacija pronadjite na http://www.gastronomadi.hr/
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble