Urban Cult
Cool tura
marketing

STOP & GO: Made From Scratch Napravljeni od nule

U Galeriji "trenutak.39" na Horvaćanskoj 39, 6. kat u Zagrebu 30.06.2014. u 19 sati održati će se STOP & GO: Made From Scratch Napravljeni od nule.
STOP & GO: Napravljeni od nule četvrti je festival animacije, program sastavljen od 26 stop-motion animiranih filmova čiji su autori suvremeni vizualni umjetnici i filmski redatelji. Program, poslužen kroz pet sljedova, nudi ukusna animacijska djela s mnogobrojnim impresijama o ručnom radu, hortikulturi i hrani.

U nekim animacija umjetnici se doslovno igraju s hranom, dok su drugi koristili materijale kao što su papir, kemijske olovke, igle, olovke, boja i klupko vune da bi ostvarili željeni efekt. Sve u svemu, ovaj program predstavlja više od same gozbe za vaše oči; slike, zvukove i pokrete koji će vas hraniti i oduševiti.  

Animirani filmovi u program selektirani su od prijavljenih na međunarodnom otvorenom natječaju dok su neki pozvani. Program koji najavljujemo u Galeriji ''trenutak.39'' bit će hrvatska premijera dok će se 11. srpnja 2014. s početkom u 21h prikazati u Kinu Mediteran u Hvaru u suradnji s Festivalom Mediteranskog Filma iz Splita.  

U program su uključeni animirani filmovi autora: Benjamin Ducroz (Melbourne, AU), Eric Dyer (Baltimore, MD, US), Sandra Eber (Montreal, QC, CAN), Andy Ellison (Boston, MA, US), Alice Evans (Wales, UK), Emily Alden Foster (Oakland, CA, US), Dave Green (Los Angeles, CA, US), Elizabeth Hobbs (London, UK), Elena Johnston & William Cashion (Baltimore, MD, US), Andrew Kelleher (London, UK), Katarzyna Kijek & Przemyslaw Adamski (Warsaw, PL), Sarah Klein & David Kwan (San Francisico, CA, US), Katie Lenton (Surrey, UK), Jennifer Levonian (Philadelphia, PA, US), Jillian McDonald (Brooklyn, NY, US), Peter Millard (London, UK), Rob Munday (London, UK), Johan Rijpma (Utrecht, NL), Jacob Rivkin (Philadelphia, PA, US), Albert Roskam (Leiden, NL), Kay van Vree (Amsterdam, NL) & Hugo de Kok (Utrecht, NL) and Caleb Wood (Deer River, Minnesota, US).  

Kuratorica programa/festivala je umjetnica Sarah Klein iz San Francisca u suradnji s pridruženim producentom David Kwanom. STOP & GO je imao prvo izdanje 2008. godine te je prikazan u velikom dijelu SAD-a i Europe. U Galeriji ''trenutak.39'' ovo je njegovo drugo gostovanje.  

Za više informacija o program i turneji pogledajte na www.stopandgoshow.com / info@stopandgoshow.com  

Organizacija i promocija: "trenutak.39'' / www.trenutak39.hr

28. 6. 2014.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble