Urban Cult
Glazba
marketing

Ansambl Tihomir Hosjak Jazz Room

Ove sezone jazz ponovo svira u KSET-u!
Jazz Caffe se sastoji od slušaonica i koncerata koji se međusobno izmjenjuju svaka dva tjedna. Program će biti ispunjen dobrom glazbom i prigodan za brzi plesnjak ili lagano chillanje po separeima. Na šanku se slobodno poslužite raznolikim izborom čajeva i uvijek dobrom, turskom kavom.

Tihomir Hojsak Jazz Room – 20. 04. od 20 sati
Band je osnovan 2009. u svrhu promoviranja svog novog albuma. Kombinacija glazbenika Vojkan Jocic - sax, Elvis Penava - gitara, Kolja Gjoni – bubnjevi, te Tihomir Hojsak na kontrabasu, pokazala se dobitnom kombinacijom. Band trenutačno radi na novom materijalu te promovira album „Jazz room“ gradovima Hrvatske.

„Jedan od najtraženijih kontrabasista na današnjoj hrvatskoj jazz sceni, član mnogobrojnih sastava, mladi klasično obrazovani jazz glazbenik Tihomir Hojsak objavio je svoj prvi samostalni album. Za suradnike je odabrao glazbenike s kojima djeluje u drugim bandovima.“

-- Davor Hrvoj

„Pišući nedugo o albumu «HGM Jazzorkestar Zagreb plays The Beatles», rekoh kako je protekla 2009. godina bila bogata jazz izdanjima hrvatskih glazbenika. Toj činjenici svoj doprinos daje i Tihomir Hojsak, kontrabasist mlađeg naraštaja, projektom «Jazz Room».
Vrijedan, uporan i hrabar (isključivo autorske skladbe na albumu prvijencu!), Hojsak nije ček bez pokrića i njegova glazba pokazuje kako se može raditi u ekipi s više od desetak jakih jazz osobnosti, «ukorotiti» ega, te stvoriti album u funkciji glazbe i skladateljevih ideja.
«Jazz Room» ispunit će mnoge sobe dobrim zvukom. Vrijedilo je uloženog truda svih sudionika ovog projekta.“
-- Dinko Šansky, autor knjige POGLED NA JAZZ (Nova knjiga Rast, Zagreb, 2009.)


Razveselite nas svojim dolaskom i sudjelujte u povratku jazz-a u KSET!

Ulaz se otvara u 20 sati, a koncert započinje u 21.30 sati. Ulaznice se mogu kupiti u KSET-u po 20kn.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble