Urban Cult
Cool&fun
marketing

Balansirao između dviju jedrilica na dvije tisuće metara

Austrijski padobranac Paul Steiner iz Salzburga izveo je nevjerojatnu egzibiciju, prešao je s jedne jedrilice na drugu pri brzini od 160 kilometara na sat na visini od dvije tisuće metara, ali ni to nije sve…
Padobranac Paul Steiner dva kilometra iznad Austrije izašao je iz jedrilice i neko vrijeme uživao u pogledu s krila. Zatim se objesio na jedno od krila i pričekao da druga jedrilica doleti ispod one s koje je visio.

Kad se druga jedrilica dovoljno približila, pustio se i sjeo na nju. Dok se premještao na sredinu druge jedrilice, prva se okrenula naopačke i počela letjeti paralelno s onom na kojoj je Steiner sjedio.

Austrijanac je zatim ustao i pričekao da se dvije jedrilice potpuno usklade, a zatim je rukom ulovio rep one koja je letjela iznad njega okrenuta naopačke. Nakon svih navedenih vratolomija skočio je sa jedrilice, te se spustio padobranom.

Letjelicama su upravljali piloti Red Bullova tima.
Nakon ovog videa bi trebala uslijediti napomena koja se emitira nakon crtanih filmova, djeco ne pokušavajte ovo kod kuće, jer su ovo izveli vrhunski obučeni profesionalci!
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble