Urban Cult
Glazba
marketing

Quasarr se vraća na scenu

Riječka grupa Quasarr predstavlja novi singl pod nazivom "Propaganda" koji će se ekskluzivno predstaviti javnosti na Top listi singlova Otvorenog radija u subotu 3. travnja od 14:05 sati.
Ovim singlom Quasarr najavljuje i novi album čije se izdanje očekuje u svibnju u izdanju Menart / DOP records. "Propaganda" je plesna i vrlo dinamična pjesma na tragu novog zvuka kojem se bend želi predstaviti publici. Miksanje albuma je u tijeku u zagrebačkom "NLO" studiju, a produkciju potpisuju Quasarr i Srđan Sekulović-Skansi. Vrlo interesantno je što je za mastering novog albuma, a i samog singla "Propaganda" zadužen Jay Frigoletto iz Bostona (SAD), renomirani producent i višestruki dobitnik Grammyja, poznat po suradnji s poznatim grupama kao što su INXS, Oasis, Black Eyed Peas, Blondie, Alice in Chains i mnogi drugi, te je radio i na glazbi iz filma X-Men 2. Više o Jayu Frigolettu možete saznati na http://www.promastering.com/pages/clientsframe.html.
 
U pripremi je i video spot za prvi singl "Propaganda", koji radi "Kreativni odjel" iz Rijeke.
 
Nakon što u svibnju novi album Quasarra ugleda svjetlo, bend kreće i na koncertnu promociju istog, pa će tako svoj novi uradak predstaviti 23. svibnja u Rijeci. Slijedeći nastup je 28. svibnja na Mars festivalu koji će između ostalih ugostiti i neponovljivu Skunk Anansie, te će u lipnju nastupiti na Hartera festivalu.
 
Kako su Quasarrovci prethodnim albumom iz 2007. godine dominirali radijskim eterom singlovima "Ti", "Neki drugi svijet", "Arpeggio", "Groove"... nema sumnje da će s novim materijalom nastaviti tamo gdje su stali!
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble