Urban Cult
Glazba
marketing

Erik trkaća svinja – protagonist novog spota Picksiebnera

Erik nije obično prase, Erik je jedna sasvim posebna svinja. Trkaćeg prasca prve klase stvorili su dečki iz zagrebačkog country-rock benda Picksiebner, a koliko je poseban Erik, toliko je originalan i spot snimljen njemu u čast.
Na svoj prepoznatljivo veseli način, glazbenu priču o jednoj svinjskoj sudbini, o usponima i padovima zvijezde svinjskih utrka, Picksiebneri su složili pod redateljskom palicom Tomislava Povića. Erikov skrbnik u spotu poznati je hrvatski menadžer i scout Zoran Babić Tyson, a u originalnoj svinjskoj utrci organiziranoj ekskluzivno za potrebe snimanja spota sudjelovali su i brojni svinjski statisti. Kako niti jedna prava utrka uopće ne zaslužuje takav naziv ako nije dostojno prenošena, svinjsku utrku u OPG „Stari Glog“ kraj Cugovca dodatno su začinili sportski komentari Saše Sušeca.
 
Picksiebneri bi voljeli da trend svinjskih utrka zaživi, jer oni svojeg favorita imaju. Baš kao što je Erik hit na posljednjem albumu Picksiebnera u izdanju Croatia Recordsa koji se zove, a kako drugačije, „Trkaća svinja“, tako će simpatično prase biti i glavna zvijezda na velikom koncertu koji dečki u tregericama organiziraju u četvrtak 29. travnja u zagrebačkom klubu Boogaloo. Tamo će za "Trkaću svinju" navijati i jake rokerske snage: Mile Kekin, Goran Bare, grupa Corto, Domagoj Vorberger i Bobo "Co to maš" Knežević.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble