Urban Cult
Glazba
marketing

Novi Costnerov album 'Turn It On' uskoro u Hrvatskoj

Na koncertu održanom 19. ožujka u Beču, na kojem je nastupio Kevin Costner sa svojim bandom Moder West, snimljena je posebna emisija koja će se sutra 30. ožujka emitirati na HTV 2 u 12:30 i 00:10 sati.
Nema onoga tko nije bio iznenađen činjenicom, a bilo je i nevjerica, da se Costner 'odmetnuo' u glazbenike i to s vlastitim rock-bandom Modern West, snimio dva albuma i održao desetine koncerata u Americi i Europi pa tako i u bečkoj Stadthalle.
 
Dugi niz godina Costner je najprije bio ljubitelj glazbe a zatim, malo pomalo počeo se njome aktivno baviti. Prije pet godina počeo je učiti svirati gitaru da bi eto, postao i autorom i pjevačem u rock-bandu respektabilna ugleda i popularnosti.

Prije koncerta u rasprodanoj dvorani Stadthalle (kapacitet 2000 ljudi) Kevin se susreo s nekoliko austrijskih novinara i HTV-ovcem Antom Batinovićem. U hotelu Radisson BLUE palais naširoko je objasnio razloge bavljenja glazbom i otkrio kako ga je na to najviše nagovorila supruga Christine Baumgarten.

Govorio je o Modern Westu, o svom privatnom životu i novim filmskim projektima, posebice novom filmu o Drugom svjetskom ratu koji namjerava početi raditi na jesen. Govori i o tome hoće li angažirati u njemu novopečenoga oskarovca Christopha Waltza iz Tarantinovih "Nemilosrdnih gadova". Kevin Costner Specijal prikazat će i dio koncerta iz Stadthalle kao i video spot za pjesmu ''Let me Be The One''.

U svakom slučaju Kevin Costner pridružio se velikanima filmske industrije i umjetnosti koji se aktivno bave i glazbom poput Clinta Eastwooda ili Russella Crowea.
Trajanje Kevin Costner specijala je 25 minuta, a autor i urednik je Ante Batinović.
Singlom ''Let Me Be The One'', Kevin Costner najavio je novi album  ''Turn It On''. Nakon što je poznati glumac završio snimanje 11 pjesama za album ''Turn It On''  (Edel/Menart), s bandom Modern West krenuo je na europsku turneju. Nedavno je nastupio u Beču gdje je publiku oduševio svojim šarmom, mješavinom glazbe nastalom po uzoru na Brucea Springsteena te country glazbe. Njegovu su glazbu i stihove nadahnuli uz slavnog Springsteena i Neil Young, Eric Clapton i Sting.
 
Kevin je već u djetinjstvu učio svirati klavir i gitaru, pjevao je u crkvenom zboru i školskim priredbama. 1988. godine je s dva prijatelja osnovao band Roving Boy, no uspješna filmska karijera (Dances With The Wolves, JFK,  Robin Hood, Bodyguard….) ipak je stavila glazbu u drugi plan i to onaj privatni.
 
Oduvijek sam volio glazbu, ali nekako je uz filmove uvijek bila u drugom planu.Tada me ohrabrila moja supruga. Rekla je „Kevine, Mislim da te ljudi zapravo ne poznaju. Prepoznaju te po filmovima, ali kada te vidim kako sviraš, vidim osobu u koju sam se zaljubila. - izjavio je Costner još 2008. godine, napominjući kako nisu imali u planu izdati album, već samo pisati pjesme i uživo svirati. Ipak prvi je album ''Untold Thruts'' izdao 2008. godine:
 
Popis pjesama :
 
01. Turn It On
02. Ashes Turn To Stone
03. Moon So High
04. Maria Nay
05. Let Me Be The One
06. Top Down
07. Red River
08. Palisades
09. The Way You Love Me
10. Saturday Night
11. All I Want From You
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble