Urban Cult
Književnost
marketing

Mjesec ljubavi uz najdraže ljubavne knjige

Mozaik knjiga i ove godine tradicionalno obilježava Dan zaljubljenih, predstavljanjem ponude novih ljubavnih knjiga te izlaskom najdugovječnije uspješnice The New York Timesa – Pet jezika ljubavi koja je prodana u više od 7 milijuna primjeraka i prevedana na 40 jezika.
Velika akcija u najromantičnijem mjesecu u godini trajat će sve do kraja veljače, a imate priliku kupiti i starije ljubavne naslove uz popuste do čak 50%. Najdraže ljubavne knjige potražite u knjižarama Profil – Mozaik i drugim knjižarama.  

Ususret mjesecu ljubavi na policama knjižara našao se jedinstveni klasik PET JEZIKA LJUBAVI –Tajna ljubavi koja traje koji je promijenio milijune života diljem svijeta. Autor mu je najvećeg stručnjak za brak Gary Chapman. Brak bi se trebao temeljiti na ljubavi, zar ne? Ne čini li se, međutim, kao da vi i vaš bračni partner govorite različitim jezicima? Autor pomaže parovima da identificiraju, razumiju i počnu govoriti materinji jezik ljubavi svoga bračnog partnera koji obuhvaća: riječi potvrde, kvalitetno vrijeme, primanje darova, iskaze uslužnosti i fizički dodir. Učeći pet jezika ljubavi, vi i vaš bračni partner naučit ćete jedinstvene jezike i naučiti praktične korake kako istinski voljeti jedno drugo. Svako poglavlje, zbog lakšeg snalaženja, obrađuje po jedan jezik ljubavi, a svako završava sa specifičnim, jednostavnim koracima koje trebate poduzeti kako biste se svome bračnom partneru obratili na specifičnome jeziku i tako svoj brak pokrenuli u pravome smjeru. Novoosmišljeni jezici ljubavi pomoci ce vam da shvatite i ojačate svoju vezu. Zajedno ćete tako moći izgraditi trajan brak pun ljubavi.  

Uz bogatu ponudu iz nakladničkog programa Mozaika povodom Valentinova predstavljamo Vam najnovije ljubavne romane. Od nagrađivane autorice Brande Joyce, čije romane često opisuju kao čarobnu kombinaciju priča kakve pišu S.E.Phillips i A.Quick, poput Nevine vatre, Tamnih plamenova, Vatrene oluje, Nepredvidivog srca sigurno će Vas privući njen najnoviji roman TAJNE. U ovoj napetoj ljubavnoj priči saznajte da li će Slade spasiti obitelj od propasti i razotkriti zapanjujuće tajne.  

Donosimo Vam prvi od četiri romana Eloise James, POLJUBAC U PONOĆ, koji donosi senzualnu priču s dvora o djevoci koja se nije htjela pokoriti princu. Od sutorice hit romana Kraljevstvo snova i Whitney, ljubavi moja, Judith McNaught donosimo briljatnu i nezboarvnu avanturu PRIJE TEBE. Novi roman od potpuno nove autorice ljubavnih romana na hrvatskom tržištu Christine Dodd očarati će vas JEDNE ČUDESNE VEČERI. Saznajte može li princeza Clarice odolijeti opasno lijepom škotskom lordu?  

''Malo tko može ovih dana smetnuti s uma Dan zaljubljenih, pogotovo kad nam je on (14.veljače) pred vratima, pa bilo da smo totalni romantici ili se uporno pokušavamo oduprijeti tom trendu, činjenica je da nas svih pokreće ljubav. U svakodnevnoj gužvi i nedostatku vremena često ne stignemo pokloniti dovoljno pažnje onima kojima bi htjeli, pa je dobro imati podsjetnik poput Valentinova da pažljive geste razveseljavaju ljude oko nas. Dobra knjiga je uvijek najljepši poklon i nadamo se da će naša ponuda privući mnogobrojne zaljubljene koji će među odabranom beletristikom i priručnicima pronaći idealan poklon za svoje voljene!'',  odnosi s javnošću Mozaika knjiga.

10. 2. 2014.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble