Urban Cult
Književnost
marketing

Branimir Pofuk ugostio Vladu Štefančića

Sinoć je u knjižarsko-galerijskom centru V.B.Z. "Fadil Hadžić" održana tribina "Večernji intervju Branimira Pofuka" u kojoj je Pofuk ugostio poznatog glumca i redatelja Vladu Štefančića.
Obožavatelji mjuzikla i dobrog kazališta uživali su u razgovoru o Štefančićevom životu i djelu, uz projekciju fotografija, isječka iz prve domaće rock opere "Gubec-beg" i glazbe iz mjuzikla "Jalta, Jalta". Štefančić je sve prisutne oduševio počastivši ih ulomkom iz djela "Matijaš Grabancijaš dijak".  

Štefančić je osnivač Zagrebačkih ljetnih večeri na Šalati i inicijator prvih dočeka Nove godine na Trgu bana Jelačića. Idejni je autor Kazališta na vodi Jarunfest, redatelj prvih predstava na jezeru Noć u Veneciji, redatelj i voditelj je večernjih revija na Zrinjevcu pod nazivom: Elegantni šarmantni Zagreb. Autor je i redatelj značajnog događanja Advent u srcu Zagreba.

Vlado Štefančić autor je i bogato ilustrirane autobiografske knjige „Zabavljač“ u kojoj saznajemo zanimljive detalje iz svih faza umjetnikova rada. Sinoć je publika imala prilike čuti upravo te detalje i anegdote od samog autora koji se prisjetio svojih kazališnih početaka i najvećih uspjeha.  

"Večernji intervju Branimira Pofuka" na programu je svake posljednje srijede u mjesecu i otvoren je za sve zainteresirane u knjižarsko-galerijskom centru V.B.Z. "Fadil Hadžić", Ilica 13.

30. 1. 2014.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble