Urban Cult
Film
marketing

Cinestar poziva na 10. Oscar reviju

Od 30. siječnja do 9. veljače u 11 hrvatskih gradova samo u CineStar kinima možete pogledati najbolja prošlogodišnja ostvarenja sedme umjetnosti nominirana za najprestižniju filmsku nagradu Oscar.
U svim CineStarima tako vas očekuje 14 vrhunskih filmova;  premijerni naslovi 12 GODINA ROPSTVA (nominiran za čak 9 Oscara), KOLOVOZ U OKRUGU OSAGE  (s Meryl Streep nominarom za glavnu  i Juliom Ro­berts nominiranom za sporednu žensku ulogu) te novi hit braće Cohen U GLAVI LLEWYNA DAVISA koji će se za Zlatni kipić boriti u dvije kategori­je. 

Ukoliko ste ih slučajno propustili, na Oscar reviji možete pogledati i re­mek djelo Alfonsa Cuaróna s 10 nominacija GRAVITACIJA, Vuka s Wall Streeta, fantastičnu avanturu Hobit: Smaugova pustoš, Kradljivi­cu knjiga, Američke varalice, Kapetana Philipsa, Jasmine French, Ka­ko je spašen g. Banks, Philomenu,  znastveno-fantasičnu dramu Ona te crtić Snježno kraljevstvo.  

Za sve istinske filmoljupce CineStar je pripremio i poseban paket od 6 ulaznica po promotivnoj cijeni od 180 kuna koji uključuje i kod za glasovanje s kojim, ukoliko pogodite najviše točnih dobitnika Oscara, mo­žete osvojiti 10 kinoulaznica, wellness paket, večeru za dvoje i poziv na sve­čanu premijeru filma 300: Uspon carstva 3D IMAX koja će se početkom ožujka održati u IMAX dvorani CineStara Arena Zagreb.  

Uz najbolje filmove nezaobilazne su i najbolje kokice, koje možete pronaći u specijalnom Oscar meniju koji uključuje srednje kokice, bezalkoholno piće od 0,5 l i Oscar DVD na poklon za samo 29, 90 kn.  

Medijski partneri 10. Oscar revije su:  RTL televizija, 24sata, Antena Zagreb te CineStar TV Premiere kanali na kojima vas očekuje pregršt dodatnih in­formacija i intervjua iz filmova ovogodišnje Oscara revije. 

Na CineStar TV Premiere 1 ne propustite pogledati i neke od najboljih dosadašnjih dobitnika Zlatnog kipića svaku večer u 20 sati. 

29. 1. 2014.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble