Urban Cult
Film
marketing

Premijera filma ''Laku noć, gospođice''

U Centru Kaptol u Zagrebu organizira se svečana premijera filma „Laku noć, gospođice“ u utorak 28. siječnja 2014. s početkom u 20:00 sati.
Radnja prati život Hane i Sama, mladog bračnog para. Još su mladi, imaju kuću, predivnu kćer te zanimljiv i dobro plaćen posao. On je uspješan, a ona je pomalo preosjetljivi sanjar. Ipak, njihova fina i ugodna obiteljska rutina počinje se lomiti zbog laži, nedostatka povjerenja i ljubomore.

Kad Hana saznaje da Sam ima aferu s mladom kolegicom, ne pokušava spasiti brak, već se spakira i vrati majci. Čini se da će joj ponovni susret s ljubavlju iz studentskih dana pomoći da nastavi dalje, no šarmantni Leo još je skloniji nevjeri.

Unatoč tome što nema sreće s muškarcima, Hana donese odluku koja će joj olakšati život. Svečanoj premijeri filma će prisustvovati glavna glumica Polona Juh, redatelj Metod Pevec, direktor fotografije Sven Pepeonik, producent Danijel Hočevar i hrvatska producentica Anita Juka. Igrani film „Laku noć, gospođice“ u slovensko-hrvatskoj koprodukciji je na Pula film festivalu osvojio 3 Zlatne Arene (između ostalog i nagradu publike mladih filmofila):

1. Zlatna Arena za kameru dodjeljuje se Svenu Pepeoniku za film Laku noć, gospođice redatelja Metoda Peveca – jednoglasno. Filmskim suvremenim sredstvima nenametljivo prikazuje univerzalne prepoznatljive emocije.

2. Zlatna Arena za glavnu žensku ulogu dodjeljuje se Poloni Juh za ulogu Hane u filmu Laku noć, gospođice redatelja Metoda Peveca – jednoglasno. Minimalnim glumačkim sredstvima pokazala je unutarnji nemir i snagu lika.

3. Zlatna Arena za režiju dodjeljuje se Metodu Pevecu za film Laku noć, gospođice – većinom glasova.

26. 1. 2014.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble