Urban Cult
Književnost
marketing

Vlado Štefančić gost V.B.Z.-ovog Večernjeg intervju Branimira Pofuka

Knjižarsko-galerijski centar VBZ „Fadil Hadžić" poziva vas na tribinu "Večernji intervju Branimira Pofuka".
U srijedu, 29. siječnja, s početkom u 19 sati, Pofuk u goste dovodi glumca, redatelja, televizijskog i radijskog voditelja Vladu Štefančića.   Vlado Štefančić, glumac i redatelj, autor je gotovo 200 kazališnih predstava, 10 000 radio emisija i 2000 TV emisija. Kao direktor Komedije potiče i realizira prve hrvatske mjuzikle i prve domaće rock opere. Osniva i vodi Zagrebačke ljetne večeri na Šalati.

Inicijator je prvih dočeka Nove godine na Trgu bana Jelačića, koje režira i nastupa kao voditelj. Idejni je autor Kazališta na vodi Jarunfest, redatelj prvih predstava na jezeru Noć u Veneciji, redatelj i voditelj je večernjih revija na Zrinjevcu pod nazivom: Elegantni šarmantni Zagreb. Autor je i redatelj značajnog događanja Advent u srcu Zagreba.

Dio je to projekata koji promoviraju Zagreb kao značajnu srednjoeuropsku kulturnu metropolu. 
Vlado Štefančić autor je i bogato ilustrirane autobiografske knjige „Zabavljač“, u izdanju „Prometeja“, u kojoj saznajemo zanimljive detalje iz svih faza umjetnikova rada.  

Ljubitelji mjuzikla i dobro kazališta, ne propustite inteligentni razgovor, uz dozu smijeha, s voditeljem Branimirom Pofukom i majstorom hrvatskog mjuzikla Vladom Štefančićem. "Večernji intervju Branimira Pofuka" na programu je svake posljednje srijede u mjesecu i otvoren je za sve zainteresirane u knjižarsko-galerijskom centru V.B.Z. "Fadil Hadžić", Ilica 13.

26. 1. 2014.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble