Urban Cult
Glazba
marketing

Studentski četvrtak

Studentski četvrtak Radio Studenta u Rock Klubu Ribnjak polako postaje prepoznatljiv na zagrebačkoj klupskoj sceni.
Prošli tjedan su Abergaz, Čudnoređe i Electric Žare pokazali kako je punk još uvijek živ i to u svojem najsirovijem izdanju, odradivši koncert kojeg se ne bi postidili niti najveći pioniri punka.

Kako je bilo, možete pogledati ovdje:
https://www.facebook.com/media/set/?sest=a.251019391732388.1073741834.236290803205247

Ovog četvrtka (23.01.) Radio Student odaje počast jamajkanskim korijenima rocksteadyja i reggaea uz ska slušaonicu! Žanr koji je nepravedno podcijenjen vraća se u zagrebačke klubove uz najjače DJ-eve scene – DžonSkaVoltu te Nite Club Boss, koji će u četvrtak ujedno najaviti novi klupski program srijedom u Rock Klubu Ribnjak posvećen ska glazbi – Rude Salute!

Dress code je crno-bijelo, kockice su dobitna kombinacija!
Radio Student kaže vam: Oi!           

DzonSkaVolta

Osim što je najpoznatije ime ska mjuze u Hrvata, DžonSkaVolta je jedan od organizatora i pokretača Skaville festivala koji iz godine u godinu drži scenu glazbeno osviještenom. Klub kulture Križevci je upravo zbog evenata sličnog sadržaja na kojima radi DžonSka postao poznat kao jedno od boljih mjesta za izlaske u manjim gradovima.

Njegova selekcija sastoji se od dobrih starih ska ritmova, reggae i hip-hop klasika pa sve do world music i latinskoameričke patchanka produkcije. Nerijetko tu zaluta nešto dobrog jamajkanskog rootsa, ali i malo žešći jungle te srodne melodije pa možete očekivati samo noć za kvalitetno čaganje!

https://www.facebook.com/dzonskavolta
http://soundcloud.com/dzonskavolta
http://www.youtube.com/user/sidjosidjo
http://www.skaville.org/

DžonSkaVolta
Najaktivniji zagovornik ska scene na ovim prostorima, pokretač i organizator Skaville festivala te programski menadžer Kluba kulture Križevci dolazi u Ribnjak rasplesati sve rude momke i djevojke svojim selekcijama. Na njegovim gažama mogu se čuti kombinacije najboljih ska stvari kako iznozemne, tako i regionalne produkcije, malo dobrog starog rootsa, razni reggae i hip-hop klasici. sve do world music i latinskoameričkih patchanka zvukova. 23. siječnja DžonSka će ujedno najaviti novi autorski program srijedom u Rock Klubu Ribnjak – Rude Salute, koji počinje 29.01.  Rude Salute će ujediniti sve žanrove koji su pod utjecajem ska glazbe – od ska-reggaea preko 2tonea do ska-punka pa čak i punk-rocka te tako postati jedini redoviti ska program u gradu Zagrebu. Studentski četvrtak na ovaj način daje podršku novom programu.

https://www.facebook.com/dzonskavolta
http://soundcloud.com/dzonskavolta
http://www.youtube.com/user/sidjosidjo http://www.skaville.org  

Nite Club Boss

Dvojica skinheada, Tin i Bubi, nezadovoljni nedostatkom ska mjuze odlučiše to promijeniti 2013. godine uzevši stvar u svoje ruke. Prvu selektorsku gažu odradili su na tematskom programu Rude boy nighter u AKC Medika, nakon čega su uslijedile brojne svirke po manjim klubovima, ali i u inozemstvu. U Češkoj su svirali u Havivrovu s poznatim DJ-evima The Ugly Selectors i Ska band Safander (SLO) te u Pragu u poznatome Skinhead Clubu UI Križe s Pirate Rude Soundsystemom. U planu su gigovi u Beču 13.02. uz Booze and Glory te u Londonu 22.05. Ovaj četvrtak pripremaju selekciju ska, 2tone, rocksteady i reggae klasika kojom će nam pokazati zašto su toliko traženi izvan Hrvatske.

https://www.facebook.com/NiteClubBoss

22. 1. 2014.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble