Urban Cult
Cool tura
marketing

Gavranovo slijetanje u CKM

Ne propustite 1. pretpremijeru komedije Mire Gavrana Sladoled, 23. siječnja (četvrtak) 2014. u 18 sati u Centru za kulturu i informacije Makismir, Švarcova 18, u Zagrebu.
Svjetski poznat komorni Teatar Gavran od prošle godine svoje radno polazište ima u Centru za kulturu i informacije Maksimir (Švarcova 18), a već u četvrtak, 23. siječnja u 18 sati u velikoj dvorani Centra javnosti predstavlja novu uspješnicu – neobičnu komediju Mire Gavrana Sladoled.   

U komediji Sladoled junakinje su majka i kći čiji se uzajamni odnos i odnos prema muškarcima koji su ih sudbinski odredili, opisuje kroz dinamične humorne prizore u kojima će se prepoznati svaka žena. Riječ je o uvjerljivim životnim pričama ispunjenim toplinom koje će oplemeniti dušu svakoga gledatelja. Glumačke bravure za pamćenje!  

Zašto predstava nosi naziv Sladoled – neka ostane tajna sve do vašega susreta s našim glumcima. Teatar Gavran je na ovome projektu okupio sjajnu ekipu kazalištaraca – autor teksta je najizvođeniji pisac u zemlji i inozemstvu Miro Gavran, redatelj prestave je Boris Svrtan, uz kojega se vežu brojne glumačke i redateljske uspješnice, dok u glavnim ulogama nastupaju glumice zavidne vještine Mladena Gavran i Ana Vilenica. Scenu i kostime osmislila je Jasmina Pacek.  

Tako se 2013. započetom suradnjom CKI Maksimir i Teatra Gavran javnosti, posebice zagrebačkoj, predstavljaju tri zasebne i međusobno povezane INSTUTUCIJE: književnik Miro Gavran, Teatar Gavran i Gavranfest.   

Ulaz je slobodan uz prethodnu rezervaciju ulaznica zbog ograničenog broja mjesta. (Natalija Akmadža: 095/9089 942, 01/2442 193 / akmadza.natalija@gmail.com)

21. 1. 2014.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble