Urban Cult
Glazba
marketing

Xenomorph u AKC-u Medika

U AKC Medika će nastupiti Xenomorph i Musica ex Machina na programu pod nazivom Trip to psyebancia, u petak 26. 3. od 22 sata.
Xenomorph je berlinski producent mračnog psy-trancea i jedan od veterana trance scene. Sebe naziva izumiteljem horror-trancea. Na njega su utjecali raznovrsni smjerovi glazbe poput industriala, death-metala, klasične glazbe i starijeg goa/psy-trancea kao što su Process, Hallucinogen, Space Tribe, Synchro, Psychopod and X-Dream. Glazbom se počeo baviti 80-ih svirajući bass, gitaru i klavijature u raznim metal bendovima, a 1994. godine rađa se Xenomorph, koji goa-labelima, zbog novog zvuka nepovezivog u to vrijeme s tranceom, postaje zanimljiv tek 1996. kada izdaje za Koyote Records singl "Cassandra's Nightmare", koji je bio svjetski hit.

Iza sebe ima tri albuma, a zanimljivo je da je na zadnjem albumu iz 2007. koji se sastoji od deset poprilično različitih pjesama, nagovijestio ekonomsku krizu 2009. i razradio koncept formiranja novog svjetskog poretka (New World Order).

Devedesetih je producirao razne kompilacije za izdavačke kuće poput Acidance Records, Mechanik Sound Records i Shaffel Records. I dan danas producira oštri dark electronic music i masterirao je za više od dvadeset različitih izdavačkih kuća uključujući Spun Records, Manic Dragon, Peak Records i Acidance Records.

More info: www.myspace.com/psyebancia
                       www.trancepleme.com

www.xeno-morph.de
www.myspace.com/xenomorphmusic

26. ožujak, 2010. petak, AKC MEDIKA, Pierottijeva 11, Zagreb
22:00h–05:00h; 50,00kn 

TRIP TO PSYEBANCIA predstavlja:
live act:
XENOMORPH (Gnostic records, D)
MUZICA EX MACHINA (Hr)
 
DJ set:
FIDEL (Zg)
 
vizuals by:  Trip to Zion vizuals  
deco by:  Gluparium
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble