Urban Cult
Cool tura
marketing

Počela je rasprodaja u Teatru &TD

Teatar &TD svoju kazališnu novu godinu započinje velikom rasprodajom, cijene ulaznica snižene su na nevjerojatnih 15 kuna po predstavi.
Ovoga vas tjedna očekuju tri predstave, rasprodaju započinjemo 14. i 15. siječnja u 20 sati istoimenom predstavom Mirana Kurspahića. „Rasprodaja“, zamišljena kao tura za potencijalne investitore putovanje je kroz prošlost i sadašnjost Teatra &TD i kulture u Studentskom centru, ona je i rekacija na sadašnji trenutak, kako u državi tako i na kazališnoj sceni.

Trojica izvođača u ulogama finacijskih pregovarača (Miran Kurspahić, Dean Krivačić i Sven Jakir) preko anegdota o slavnim vremenima Teatra &TD-a, rekonstrukcija te izvođenja pojedinih antologijskih predstava &TD-a, procjene zemljišta i nekretina rasprodaju prostor, državu, kulturu, vlastitu prošlost, umjetnost i iluzije.

16. siječnja u 20 sati
, na sceni velike dvorane &TD-a, Mia Biondić, Hrvojka Begović, Sven Jakir i Dean Krivačić u predstavi Vedrana Hleba „Ljevoruka“ progovaraju o osamljenosti, napuštenosti i otuđenosti te pokušavju pronaći prostor nevinosti i djetinje razigranosti.

Priča je to o ženi koja sve teže ispunjava svoje društvene uloge stoga donosi odluke koje ljudi u njenoj neposrednoj okolini ne razumiju u potpunosti. 17. i 18. siječnja na rasporedu je „Planet 8“ glazbeno-scensko djelo za komorni orkestar nastalo pod palicom skladateljice Mirele Ivičević. „Planet 8“ prirodno je stanište glazbenika koji se ne boje zbilje, već traže  novi zvučno-vizualni svijet. 

Izvedba 17. siječnja održava se u usklopu međunarodne proslave umjetnosti u organizaciji skupine za Ars Acusticu EBU i na rasporedu je u 19:45 dok je izvedba 18. siječnja na rasporedu u 20 sati. Ne propustite siječanjsku rasprodaju Teatra &TD, rezervirajte svoje ulaznice po cijeni od 15 kuna na 014593510 ili na blagajni Teatra &TD svakoga dana (osim nedjelje) od 11 do 13 sati te dva sata prije početka predstave.

Foto: Damir Zizić

14. 1. 2014.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble