Urban Cult
Glazba
marketing

Ferije / After Ski u Aquarius A2

Nekima je nedostajao snježni Božić, a drugima ljubakanje pod imelom dok ih zasipaju bijele pahulje s neba u otkucaj ponoći za Novu, treći se žale na južinu, a oni sasvim deseti uživaju, odmaraju i s osmjehom na licu čekaju subotu jer znaju da se ekipa vraća sa skijališta u Zagreb te da se pravi party održava upravo na Jarunu, na 2 floora kluba Aquarius gdje se baš u subotu (11.01.2014.) održava Funhouse - Ferije / After Ski.
Snijeg u Zagrebu trenutno je najbolje naći na podiju kluba, točnije na šanku u društvu dobre ekipe, prijatelja, bolje polovice, odnosno na dnu čaše pune omiljene cuge za vikend-opuštanje. Ako se netko žali na to što nije -20C, možda zbilja treba ući u hladnjak i malo "ohladit" ili nek' se pridruži ostalima na podiju najžešćeg eventa ove subote u metropoli. Da stvar bude još zanimljivija potrudit će se animatori, promotori i ini koji će dočarati zimu na samom podiju, ali ne budite "stranci" nego se pridružite stvaranju savršene After Ski večeri. Ponesite sa sobom zimske rekvizite. Pancerice, zimske rukavice, šalovi, retro-skafanderi kao da ste ispali iz sitcom serija 80-ih, ma sve je dobrodošlo. Osim toga, tko je veća faca na flooru od onog tko se usudi isfurati svoj đir?  

Za posebnu glazbenu poslasticu u slalomskom štimungu zaduženi su naši skijaški nastrojeni DJ-i koji izborom mjuze i stvaranjem užarene atmosfere u svom cjelonoćnom "glazbenom veleslalomu" mogu pozavidjeti i Kostelići, a oni su: Matroda i Martyn Negro. Dečki će nastupiti na dvije staze odnosno 2 floora, a svaki će raspaliti glazbeni spust, slalom, veleslalom pa i koju skakaonu svaki na svom flooru.  

A1 floor - grudanje // Martyn Negro house / deep / tech / bass  
A2 floor -  špiciranje // Matroda commercial / progressive / electro / trap / EDM  

Ferije je tu, iskoristite ga prije novih ispita, nakon napornog tjedna i početka novog. Uzmi odmor, dovuci se u klub Aquarius ove subote od 23h i uživaj na još jednom Funhouse-u, ovog puta u Ferije / After Ski izdanju. 

Dobrodošli na Funhouse!  
Ulaz
: 30 kn 

8. 1. 2014.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble