Urban Cult
Glazba
marketing

Master After Party u klubu Groove

NYE 2014 "MASTER AFTER"- Svih novogodišnjih party-a" @ GROOVE od 04:30h with: Robi Sliva, Toxic, Ivica Petak, Mario Amarillo, FRX
Nakon odličnog prošlogodišnjeg NYE MASTER AFTERA svih novogodišnjih party-a u prepunom klubu Groove, ove godine odlučili smo ponoviti istu priču na istom mjestu, u isto vrijeme i iz istog razloga.

Master Ater Party organiziraju TOP DJ MAG i renomirani hrvatski DJ Robi Sliva, koji je osnivač samog Aftera svih partyja. Robi je program pokrenuo prije 10 godina u klubu Sokol.  

Za sve koji su željni vrhunske zabave poslije novogodišnjeg dočeka, svi putevi vode u centar Zagreba u klub "Groove" u Petrinjsku 4. Pozivamo vas da se svi okupimo kao i prošle godine u što većem broju na najvećem i najluđem novogodišnjem Master After-u svih novogodišnjih party-a ma gdje god bili. 

Počinjemo u 4.30h i "gruvamo" do kad vi to budete tražili uz vrhunsku ekipu i uz naše iskusne MASTERAFTER zabavljače, petoricu poznati domaćih dj-a koje svi već dobro poznate, a to su: Robi Sliva, Toxic, Ivica Petak, Mario Amarillo FRX. Svi će Vam u svom prepoznatljivom stilu pripremiti još jednu vrhunsku ranojutarnju novogodišnju glazbenu poslasticu i urnebesnu zabavu.

Cijena ulaznice iznosi 50kn.

31. 12. 2013.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble