Urban Cult
Književnost
marketing

Novi Jo Nesbo "Leopard"

U ovom uzbudljivom nastavku Nesboøva međunarodno priznatog serijala, Harry Hole se mora suočiti s najmračnijim demonima grada – i samoga sebe.
Inspektor Harry Hole povukao se u Hong Kong, bježeći od traume posljednjeg slučaja. Skriva se u mračnim pušionicama opijuma kad su dvije žene ubijene u Oslu, obje utopljene u vlastitoj krvi. Ne treba dugo da mediji potpuno polude. Nema tragova, policijska istraga tapka u mjestu, a Harryja – jedinog čovjeka koji bi mogao pomoći – nitko ne može naći. Nakon njegova povratka u Oslo ubojica ponovno napada, Harryjevi instinkti preuzimaju kontrolu i ništa ga neće spriječiti u istrazi, iako se u početku za malo što može uhvatiti. Još gore, uskoro će shvatiti da se bori s psihopatom koji ga testira, profesionalno i privatno, kao nitko prije.

„Uzbudljivo, zabavno, prepuno nevjerojatnih obrata.“
Associated Press

„Iznimno... uzbudljiv zaplet i mračna akcija tjeraju čitatelja da ostane prikovan za knjigu... Nesbø piše kao anđeo. Kao Lucifer.“
The Philadelphia Inquier

„Leopard će vas nagraditi finišem koji je neočekivaniji i zabavniji od bilo kojeg u novijoj povijesti kriminalističkog žanra.“
San Francisco Chronicle

„Čudesno dobar triler... Prepustite mu se i uživajte u vožnji.“
The Guardian

„Nesbo pripada prvoj ligi skandinavskog kriminalističkog žanra.“
The Times

“Jo Nesbø je omiljeni autor trilera, a Harry Hole moj novi junak.”
Michael Connelly

„Svakih nekoliko godina na književnoj sceni se pojavi prava zvijezda. Nesbo je budućnost krimića.“
Sunday Times

Jo Nesbo je norveški pisac, poznat po seriji romana o detektivu Harryju Holeu koji su mu donijeli brojne nagrade i svjetsku slavu. Za roman Šišmiš dodijeljene su mu prestižne nagrade Riverton (1997.) i Stakleni ključ (1998.) Osim pisanja, aktivno se bavi i glazbom. Živi i radi u Oslu.

Izdavač: Fokus komunikacije d.o.o.
Naslov: Leopard
Ime autora: Jo Nesbo
Broj stranica: 478
Uvez: meki
ISBN 978-953-7213-12-1
Cijena: 129,00 kn
Format: 15x23cm
Datum izlaska: studeni 2013.
Prevela: Iva Ušćumlić Gretić

3. 12. 2013.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble