Urban Cult
Izložbe
marketing

Izložba Hane Lukas Midžić – ''Svaštara… i tako to…''

Otvorenje izložbe Hane Lukas Midžić pod nazivom ''Svaštara… i tako to…'' održati će se u utorak 10. rujna u 20 h u Galeriji Događanja.
U sklopu otvorenja održat će se performans "Antropomorfika čežnje" prema priči iz knjige autobiografskih zapisa SVAŠTARA / HOME MADE ART  

Galerija događanja 10. do 18. rujna 2013.
Radno vrijeme galerije: ponedjeljak do petak od 10 do 21 h i subotom od 10 do 13 h.      
"...Radovi povezani u „Svaštaru“ rezultat su spontanih, slučajnih radnji prepoznatih kao umjetničkih, zbog čega su neposredno nakon nastanka dokumentirani. Oni ponekad o Haninoj intimi kao žene i/ ili umjetnice govore direktno, „na prvu loptu“, a ponekad posredno, otkrivajući nepretenciozni, bliski pogled na žensku svakodnevicu i provocirajući osjećaje romantike, boli, patnje, (auto)destrukcije, monotonije, frustracije, ukalupljenosti..."

Anita Kojundžić Smolčić (o radovima)    

"...Hana uvijek piše između. Piše između skulpture, fotografije i pisma. Između plesanja i klesanja. Između obitelji u kojoj je odrasla i one koju sada sama stvara. Između evokacija vlastite srednjoškolske poezije i projekcija neke zrelije, zaokruženije budućnosti. Između kuhinjskog stola i ateljea. Između kuharice i umjetnice, skulpture i predmeta, gratakaže i umjetničkog djela, umjetničkog djela i tijela. Između inspiracije i odustajanja.
Između odustajanja i vraćanja."

Boris Postnikov (o zapisima)

8. 9. 2013.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble