Urban Cult
Automobili
marketing

BMW objavio redizajn serije 5

Iako serija 5 izgleda vrlo svježe i atraktivno, u BMW-u su odlučili da je vrijeme za lagano ''zatezanje bora'', a promjene u dizajnu su toliko minimalističke da će ih samo rijetki znalci prepoznati.
Sedan i Touring verzije imaju drugačije dizajnirane niske usisnike zraka, dok se na stražnjem dijelu nalaze dodatni nabori. Tu su i stražnja svjetla oštrijeg oblika.

Gran Turismo verzija je doživjela promjene na prednjem i stražnjem dijelu, a povećan je i kapacitet prtljažnika za 60 litara te sada iznosi ukupnih 500 litara.

U unutrašnjosti ima više kromiranih dijelova kada je riječ o sedan i Touring verzijama, dok pretinci za sitne stvari i držači čaša sada nude više prostora nego ranije.

Svi modeli su u standardnoj opremi dobili xenon svjetla, a opcionalno je moguće dobiti i adaptivne LED farove. Pokazivači smjera su ugrađeni u retrovizore, a tu su novi naplatci od lake legure, različite boje unutrašnjosti, ukrasa i različite boje karoserije. Postojećem M Sport paketu opreme su dodani paketi Modern Line i Luxury Line.

Obnovljena serija 5 uvodi i model 518d. Radi se o četverocilindričnom motoru snage 143 KS, a koji je moguće dobiti u sedan ili Touring verziji. Najsnažniji motor je novi V8, koji razvija 450 KS, dok je ActiveHybrid 5 također modificiran i sada ima Proactive Driving Assistant tehnologiju, koja omogućava optimalno iskorištavanje kinetičke energije.

20. 5. 2013.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble