Urban Cult
Izložbe
marketing

Hrvatski grafiter Lunar pripremio izložbu

Boonika Izložbe su konačno posegnule za velikim kalibrima i predstavljaju izložbu svačijeg najdražeg hrvatskog grafitera - Lunara.
Nakon nebrojenih izložbi i mnogih nagrada diljem svijeta Lunar jednostavno ne prestaje iznenađivati. Kreativna glad, koja ga je vodila krzo mnoge radove, uvijek je imala specijalne i prepoznatljive elemente od kada je počeo raditi. Bilo tko, tko zna išta o Lunaru, zna o čemu govorimo.  

Grafički dizajner po danu, graffiti majstor po noći, Lunar crta već gotovo 25 godina.  

Ime opusa koji Lunar predstavlja je 'The Golden Age of Ballooning', gdje se Slaven prvi put prihvatio klasične tehnike slikanja kistom, u tehnici akrila na platnima velikoga formata, koristeći svoje prepoznatljive životinje, mačke, koje lete u balonima nebeskim prostranstvima.  

Smještajući ih u starinsko i romantično prijevozno sredstvo on iscrtava priču o umjetnicima koje ideje poput balona nose na put, u daljinu, u iskustva, kroz život. Kako to biva, svaki ima svoj način rada, svoje viđenje i odnos prema životu, svoj karakter. Slaven koristi autobiografske trenutke, i slike su ujedno i posveta životnim iskustvima koje vjetar, odnosno život, također nosi kao oblake i balone.  

Manifestacija otvara svoja vrata u četvrtak 14. ožujka u Boonika HQ, Veslačka 23 u 19h.   Pošto je izložba intimnog karaktera, molimo posjetitelje u grupama od 5 i više da najave svoj dolazak do 11h na info@booteeq.hr ili pozivom/SMSom na +385 95 523 4953.

Izložba se može pogledati svaki dan od 12h do 21h.
Dan i termin zatvaranja izložbe objavit će 18.03.2013.

12. 3. 2013.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble