Urban Cult
Izložbe
marketing

Performans: "Nizozemska aukcija" Ivana Ladislava Galete

Prostor za povremene izložbe, u 17.00 sati
Multimedijski umjetnik Ivan Ladislav Galeta na ovogodišnji natječaj za izložbu T-HTnagrada@MSU prijavio je performans kao rad. Na 2. katu izložbenog prostora MSU-a publika može razgledati izloške koji će biti ponuđeni na licitaciji. „Nizozemska“ ili obrnuta aukcija započinje cijenom koju određuje umjetnik, a potom se cijena djela postupno snižava dok se ne pojavi kupac.

Na aukciji će se naći pet listića koji su poslužili kao informacija za najavu tema predavanja koja su se održavala na Akademiji likovnih umjetnosti na Jabukovcu, u Zagrebu tijekom 1997. i 1998. godine. Na aukciji će se na šestom listiću ispisivati cijene sve dok se ne javi kupac s čijim će imenom i prezimenom listić postati dovršeni rad. Tek s ispunjenim šestim listićem djelo će biti cjelovito.

Kupljeni umjetnički rad ostat će na izložbi do njezina zatvaranja, a nakon toga prelazi u ruke novog vlasnika. Predavanja su se održavala četvrtkom u 18.00 sati, te se stoga i aukcija održava u četvrtak ali u 17.00 sati u izložbenom prostoru.

7. 3. 2013.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble