Urban Cult
Izložbe
marketing

Fotografska reportaža Fabrizia Giraldija

Fotografska reportaža pod nazivom "Contaminated Gazes" (Zagađeni pogled) prikazuje fotografije sa Sardinije gdje se danas provode vojni eksperimenti, a održava se u Studiu Tommaseo u Trstu od 2. veljače pa sve do 21. ožujka.
Talijanski otok veličine 35 hektara danas je mjesto na kojem talijanske vojne snage i NATO održavaju vojne vježbe, testiraju se oružja i projektili, a tamo se nalaze i brojni deponiji i infrastrukture NATO-a i talijanske vojske.

Zbog vojnih aktivnosti i eksperimenata, Sardinija je danas zagađena, a njezini stanovnici, izolirani morem od ostatka Italije, moraju živjeti u opasnosti od zagađenja i kontaminacije.

Najnovija fotografska reportaža Fabrizia Giraldija prikazat će fotografske diptihe koji prikazuju ljude pogođene ovim zagađenjem i prekrasni okoliš koji to zagađenje savršeno skriva. Na nekoliko portreta prikazat će se i osobe pogođene sindromima Quirra i Teulada o kojima se još uvijek ne govori.
Fabrizio Giraldi rođen je 1976. godine, a pohađao je Institute of Art of Trieste. Specijalizirao se za reportažnu fotografiju, a 2002. godine postao je dijelom fotografske agencije Grazia Neri. 2010. godine je pridonio osnivanju fotografske agencije LUZ. Sada je nezavisni fotograf, a u svojoj karijeri radio je za časopise poput D, Espresso, GQ, Il, Internazionale, Io donna, National Geographic, Panorama, Stern i Vanity Fair. Sudjelovao je i u brojnim izložbama poput: Zingst Umweltfotofestival 2012 (Zingst), Italian Geographic 2011 (Roma), Rencontres d'Arles 2010 (Arles), Ivrea Foto Festival 2010 (Ivrea).

6. 3. 2013.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble