Urban Cult
Izložbe
marketing

Tribina povodom zatvaranja izložbe ''Refleksije vremena''

U Galeriji Klovićevi dvori, održati će se završna javna tribina povodom skorog zatvaranja izložbe Refleksije vremena 1945.-1955.
Na tribini koja će se održati ovog petaka 8. ožujka u 17 sati, pod nazivom Refleksije o Refleksijama, govoriti će se o dojmovima i reakcijama koje je izazvala izložba, bit će predstavljena anketa za posjetitelje koja se provodila za vrijeme trajanja izložbe, kao i anketa koja se provodila s fokus grupama studenata.

U okviru tribine će se prezentirati rezultati dobiveni nakon provođenja ankete i njihova analiza. Sudionici tribine će biti studenti povijesti umjetnosti i muzeologije s Filozofskog fakulteta u Zagrebu, studenti povijesti s Hrvatskih studija, studenti s Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, te njihovi profesori mr. sc. Ivan Bogavčić, Helena Sablić, Željka Miklošević, dr. sc. Tomislav Anić i dr. sc. Leonida Kovač.

O recepciji izložbe će govoriti autorica, Jasmina Bavoljak. Moderator diskusije će biti povjesničar Martin Previšić. Požurite u Galeriju Klovićevi dvori jer izložbu možete razgledati do nedjelje, 10. ožujka.

6. 3. 2013.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble