Urban Cult
Izložbe
marketing

Oni dolaze... Ana Vuzdarić i Borko Vukosav u Galeriji SC

Otvorenje izložbe „"P" (Personality / Possesion)“, autora Borka Vukosava, održat će se u Galeriji SC, u četvrtak, 21. veljače s početkom u 20 sati.
Također, iste večeri u isto vrijeme, održat će se i otvorenje izložbe „Hertaforming“, umjetnice Ane Vuzdarić u potkrovlju Galerije SC. Izložbe su dio projekta „Oni dolaze…“.  
Obje izložbe posjetite do 28. veljače, u radno vrijeme Galeriji SC, radnim danom od 12 do 20 te subotom od 10 do 13 sati.  

Oni dolaze
… je projekt čiji je cilj promovirati mlade autore koji su tek (ili još nisu) napustili sustav Akademije te se upoznaju s novim sustavima i kodovima koje diktira umjetnička „scena" izvan nje. Ujedno, umjetnici na projektu rade s mladim povjesničarima umjetnosti i kustosima te zajednički realiziraju samostalne izložbe navedenih autora. Uz praktičan rad naglasak je na komunikaciji između mladih umjetnika i kustosa čime se razvija spona i mreža novih generacija te, nadamo se, i budući zanimljivi projekti.
Borko1-250px.jpg
Borko Vukosav / „P“ (Personality/Possession) 

Postoji li stvarna veza između osobe i njezina intimnog prostora?  

„P“ je serija diptiha s kojom dvije fotografije značenjski tvore cjelinu jedino ako se nađu jedna uz drugu. Ona predstavlja dvije teme povezane istom idejom. Kao što osoba svojom osobnošću definira vlastiti životni prostor, slijedeći istu logiku životni prostor u seriji „P“ određuje osobu. Takva je veza stvarna, kauzalna i obilježena privatnom pričom.  
ana-250px.jpg
Ana Vuzdarić / „Hertaforming“  

Može li se biti muško, a biti žensko, odnosno može li se biti žensko, a biti muško?

Samo je jedno pretapanje i jedna asocijacija uzrokovana podražajem tijela bila dovoljna u radu umjetnice Ane Vuzdari
ć nazvanom Hertaforming da postavimo navedeno pitanje. Jedan od načina na koji određujemo sami sebe, a time i dobrim dijelom vlastiti identitet jest jezik. Upravo se jezikom poigrala i autorica koja se od 2011. godine u svojim radovima bavi identitetom kroz medij jezika.

21. 2. 2013.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble