Urban Cult
Izložbe
marketing

Otvorenje izložbe slika Miljenka Belera

Otvorenje izložbe slika Miljenka Belera održati će se u krčkoj Galeriji Decumanus 22. veljače 2013. godine s početkom u 19.00 sati. Izložba ostaje otvorena do 07. ožujka, a postav je moguće razgledati svakim radnim danom od 10.00 do 13.00 sati.
Miljenko-Beler-250px.jpg
Više o Belerovim radovima:

SLIKARSTVO IMAGINARNE POEZIJE
mr. Jasminka P. Petter

Slikar Miljenko Beler pristupa likovnom izrazu odabranim iskustvenim stavom u kontinuitetu ranijih manira omeđenih formi i reduciranog kolorita. Romantično razigrana stvarnost ali geometrijski uređena, originalna su kontradiktornost ovog slikarskog opusa. Dominacija stvaranja novog prostora u prostoru otkriva koncept izvornog arhitektonskog impulsa, spajanjem u različitu kvalitativnost likovnosti.

Sposobnost vizuelnog mišljenja na slikarskom platnu koje poprima životni smisao i egzistira samostalno, a sasvim nepretenciozno, dnevno i komunikativno je iznimno originalan senzibilitet umjetnika u procesu stvaranja i prenošenja njegove konceptualne poruke.

Misaona reflektivnost u skladu sa likovnim senzibilitetom otvara novu viziju vremena i prostora uz životne pokrete likova geometrijske asocijativne apstrakcije. Slikarski opus Miljenka Belera je definirani izraz interne respektabilne poetične imaginarne stvarnosti, preliven na samostalne logične prostore i forme u domeni suvremenog slikarstva.

20. 2. 2013.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble