Urban Cult
Izložbe
marketing

Otvorenje izložbe Lice U'Lice

Pozivamo vas na otvorenje izložbe Lice U' Lice u srijedu 19. prosinca u 19 h. u knjižnicu S. S. Kranjčević.
Izložba fotografija Lice U'Lice Peščenice biti će otvorena od 19. 12. 2012. do 11. 1. 2013. u knjižnica S. S. Kranjčević, Zapoljska 1.

AUTORI FOTOGRAFIJA:
Nery Kuzmanić
Sanja Vuković
Ksenija Pučak
Hana Merek
Mario Jurković
Maja Perišić
Hrvoje Šincek
Voditelj radionice na Peščenici bio je fotograf Saša Kosanović

Izložba će se otvoriti u sklopu programa "Božić u knjižnici" .

Na izložbi se predstavljaju izabrane fotografije nastale na kvartovskim fotoradionicama LICE U'LICE. Fotoradionice su organizirane polazeći od spoznaje da sliku Zagreba ne čine samo centar i Donji grad, njegove znamenitosti, već i periferija, skrivene ulice, nepoznati detalji, njegovi stanovnici-ukratko-neko drugo lice Grada.

Radionice su trajale tijekom cijele 2012. godine, a polaznici su marljivo otkrivali i bilježili sve ono što čini naš kvart prepoznatljivim, od lokacija koje su poznate baš svima do onih skrivenih zakutaka poznatih samo nekolicini.

Fotografije polaznika izabrao je Stručni savjet, te ih ovom prilikom predstavljamo javnosti. Nadamo se da će fotografije nastale tijekom radionica poslužiti svima onima koji su za svoj kvart vezani na neki poseban način, kao i onima koji se s njim tek upoznaju. Radionice su organizirane u sklopu projekta kvARTura - mreže zagrebačkih centara za kulturu.

Kvartura u 2012. g. okuplja 6 Centara za kulturu, ujedinjenih u nastojanju da kroz suradnju na projektima u što većoj mjeri uključe i svoje stanovnike u različite kulturne programe.

17. 12. 2012.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble