Urban Cult
Izložbe
marketing

LICE U'LICE - ciklus kvartovskih izložbi

kvARTura-mreža centara za kulturu ponosno predstavlja otvorenje druge po redu kvartovske izložbe fotografija naziva LICE U'LICE.
Inspiracija, a kasnije i glavna tema fotografija proizašla je od spoznaje da sliku Zagreba ne čine samo njegove znamenitosti, Centar i Donji grad, već i periferija, skrivene ulice, nepoznati detalji, njegovi stanovnici i sl.  

Izloženi radovi su produkt jednogodišnjih fotoradionica u kojima su polaznici bilježili sve ono što čini njihov kvart prepoznatljivim. Nastalim fotografijama, autori daju na uvid i drugim stanovnicima Zagreba na koje je sve načine moguće proširiti viđenje vlastitog grada, jer su otkrivajući lokacije poznate svima otkrili i one zakutke poznate samo nekolicini.  

Ovim putem će se kroz fotografije stvoriti baze podataka svakog pojedinog kvarta, detalji poznati tek ljudima koji na tom području žive, istražuju ili djeluju, a prezentiranjem radova putem izložbi i njihovim arhiviranjem, bit će omogućena svima lako dostupna lokalna memorija. Odabrani autori: Zvonko Bilić, Goran Cajzek, Branka Dorčić, Goran Marinov, Zvonimir Veber  

Termini izložbi: LICE U'LICE u CZKIO Susedgrad - Galerija Idealni grad - 5. 12. 2012,19 sati
LICE U'LICE u Centru za kulturu Trešnjevka - Galerija Modulor 18. 12. 2012, 19 sati     

Više informacija na linku.

4. 12. 2012.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble